fredag 16 september 2011

Igår..

Igår kväll bjöd himmelen på en regnbåge som var helt fantastisk. Det var som solen slängde guld över hela världen, ljuset som kom in genom vardagsrumsfönstret var riktigt magiskt. Nu är det inte helt lätt att ta bilder i ett bostadsområde utan andra tilläggsmoment, grannens björk och skorsten blev med och inte minst dom elledningar som hänger i luften. Konstigt egentligen att ingen har grävt dom ner ännu, vi skriver ju 2011.. Oansett, røntgen av min axel visade negativt resultat, alltså är det inte ‘Frosen shoulder’ jag har men en slimpåse inflammation. Var det en tröst? Efter 6 månader med smärta?

5 kommentarer:

Anonym sa...

jeg klarer godt å forestille meg hvordan det var.. man blir litt ydmyktav slike øyeblikk..

derimot blir man temmelig ilter av slimposer.. få den ut ! om du ikke får bukt med den på annet vis.. det er noe dritt å gå med.. har antagelig det samme.. men får ikke svar før om 14 dgr minst..

håper på det beste for deg.. god helg !

Ingrid sa...

Nydelig bilde =)

God bedring til skulderen, håper du får en løsning snart.

Mimmi Hek sa...

Hoppas att du blir bättre i axeln snart. Elledningar eller inte, du har fångat ett riktigt vackert foto.
Hoppas att ni njöt ordentligt av svampen.
Kram

Lisa sa...

Inflammation är nog så jobbigt. Hoppas att det blir bra snart!
Vilka färger! Allt "pyssel" runt omkring ger bara mer liv i bilden. Jag tycker att det är lite läskigt när himlen blir så där gul. Det ser overkligt ut... Hittade du krukan med guld också?
Kram

Lilli sa...

En fantastiskt fin bild, med ett alldeles speciellt ljus. Det syns verkligen på fotot. Hoppas inflammationen i axeln blir bra snart, men sådant kan ta tid.