söndag 18 september 2011

Ja, varför bloggar jag?

Det är första frågan av fem som jag fick av Knypplerskan idag.

trasmattan

Jag började blogga efter att jag läst på en blogg om trasmattor, virkade trasmattor. Det var en tjej som satt och eländades med en virkad rund trasmatta. När hon dessutom inte gillade avlånga kände jag att jag ville, jag också, berätta om mina, kanske någon mer än mig fastnade för avlång. HÄR är första inlägg. Men för att vara helt ärlig så hade jag redan lekt med tanken på en trädgårdsblogg, den hade redan tre tafatta inlägg.. Ja,ja, så satt jag fast. Här hittade jag ett medium att visa mina föräldrar vad som hände här i Norge och snart blev en tavla lagt ut.. Nu använder vi Scype i stället men jag har upptäckt att detta är en super ‘dagbok’, undrar jag på något så söker jag det bara upp. Dessutom har jag hittat många charmerande människor med liknande interessen vilket gör det hela extra kul. Jag följer mest bloggar som delar mina hobby’s, både om trädgård och handarbete men jag hittar hela tiden nya spännande bloggar utan att alltid kunna förklara vad det är som gör att jag fastnar för dom. Min favortifärg är grön, min favoritfilm är Betty blue, 37 grader och drömresan, ja.. någonstanns utan ormar, var är det?

Denna skulle sändas vidare till fem andra bloggar som har under hundra följare. Det blir det nog inte något av med, jag har slutat med det för det är så svårt att välja, men om någon som läser vill skriva om er uppstart så ge mig gärna en vink, det är så kul att läsa om er. Vet ni förresten vad dom flesta läser om här? Jo, mina hopvirkade mormorsrutor.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Jaha, är det något slags kedjebrev i bloggform på gång? Kul att läsa om begynnelsen! Jag funderar också ibland över vad som får oss att börja. att som du använda bloggen som dagbok är klokt. Jag inser att även jag gör det till viss del. Alltid kul att hålla koll på vädret om inte annat = )
Snygg matta, men det skulle jag inte orka. Virkade två mindre för några år sedan och det räckte.
Kram, lisa

Lilli sa...

Trevligt att läsa ytterligare lite mera om dig :) Det är en rejäl och lång matta du gjort, med fin ränder. Du är verkligen duktig att ta vara på allt i höstskörden!

Mia stickar sa...

Och vilken tur att du började blogga så jag har en trevlig blogg att följa!

LisaMatilda sa...

Tack för tipset av virka avlånga mattor! Har läst ditt första inlägg och inser att jag får nog ta och göra ett nytt försök med mina remsor...

LisaMatilda sa...

Glömde säga att jag har aldrig sett en så lång och stor virkad matta. Jättefin!

Mimmi Hek sa...

Kul att läsa ditt första inlägg. Även jag använder bloggen som en dagbok. Bra att ha när minnet sviker.
Kram