onsdag 21 december 2011

Vilken tur jag har!

Vilken kul överraskning när man kommer hem från jobb sent efter den kortaste dagen i vinter. Jag har vunnit två vackra grytlappar till jul, tack snälla Ann-Sofie (Nål,Tråd og Trädgård.) dom ser jättefina ut Smilefjes
Men jag blir så förvånad över tiden. Jag kommer hem, lagar och äter middag med familjen, en kopp kaffe och lite skype med mamma… vips är kvällen nästan slut!
Det får bli en kväll till i soffan med stickningen jag hittade fram till igen. Lagom lat och halvblind, brunt i mörker och mina ögon är inte helt perfekt…
Julstress finns det inte här i huset, här tar vi det med ro, imorgon kväll blir det 100 m häck mot målstrecket, då ska tomtar och gran fram.. men det är då det, idag, vila..

9 kommentarer:

Mia stickar sa...

Här blir det 50 meter häck imorgonkväll och de resterande på fredagkväll eftersom jag jobbar! Har tagit det alldeles för lugnt! :) JAg brukar hålla mig till ljusare stickningar på kvällskvisten!

Birgitta sa...

Hoppas du hinner i mål i tid och inte blir diskad. Ha en skön jul.
Kram Birgitta

Lisa sa...

Oj, vad jag gillar din stickning! Jag förstår att det är jobbigt, mörka garner och mönster är ingen lek. Även om synen är perfekt (vilket inte min heller är).
Klokt att ta det lugnt i dessa tider. Vi får inte mycket gjort heller, skulle handla maten igår men det blev allt möjligt annat istället. Jag fastnade i en skoaffär som rear ut Rieker...

Kram, Lisa

Ann-Sofie sa...

Och så är paketen på väg med Posten. Kanske, kanske, kanske hinner du får den till julafton!

Snäckskalsdalen. sa...

Kul med överraskning och röda och fina är dom också. Kvällarna rinner iväg, så är det bara, här också!
Agneta julkram

Berit sa...

har stort sett kontroll med det meste.. tror jeg : ) noen duker skal strykes og klær finne frem.. men elelrs tar jeg det ganske med ro.. det blir som det blri.. om noen klager skal de få stelle til jul neste år.. helt alene : ))

ønsker deg og dine en fredfylt og deilig lat jul : ) masse klemma fra mæ og vet du.. det er visst 3.dje året jeg ønsker deg God Jul : )

Åsa! sa...

Tittar in för att önska dig en God Jul Mia! / Kram Åsa

Carol sa...

Kara Mia
What beautiful pot holders!
I love seeing all your photos of fiber . . . I was a weaver many years ago . . . seriously for eight years. I do miss working with yarn.
Wishing you a very Merry Christmas!
God Jul!
Peace
Kram
Carol

Guri sa...

Så heldig du var! De så veldig fine ut!
Riktig god jul til deg og dine!
Klem :)