tisdag 13 oktober 2015

Höstens frukter i glas

Hermetiserade Victoria plommon och päron. Päron i ingefärslake och plommonen med ingefära och kanelstång. Spännande. Hoppas att du sen smakar gott och inte möglar så vi får något festligt som dessert. Inte minst eftersom jag har lovat att servera ingefärspäron till mamma nästa gång hon kommer på besök. Med grädde och mandelmusslor. Sån ska det vara. Men mamma, stjälken ville inte hålla sig kvar så vi måste nog äta dom på ett civiliserad sätt, med sked.

 

2 kommentarer:

Meta sa...


Det går så bra att äta med sked, Bara jag får smaka.Oj,oj,oj vad duktig du är. Det sk bli jättegott med eller utan stjälk. Kramis

Aud V V sa...

Så godt det ser ut! Og det vet jeg at det er. Som å se min mors glass fra da jeg var barn. Så fint at du tar vare på frukt på denne måten også.