onsdag 28 februari 2018

Kofta nu igen

Kofta nr ??, det börjar bli många nu..Tvättad och torkad, stickad i huvudsak av spælull färgad med röd skivling. (Jag försöker minska mina spunna garnlager!) Dom gula varven är lite olika små nystan jag hade och det grå är norsk helårsull från R. Den fick binda ihop det hela.

Mönstret har jag hämtat från boken Stica efter Svenska Mönster av Karin Kahnlund. Där heter den kort och gott ‘Randig kort kofta’. Eftersom jag inte gjorde den i en färg med ränder som det var i mönstret så har den en god del ‘konstnärliga friheter’.. jag försökte hålla stickfastheten men den blev nog lite väl stor. Ja, räknar med att jag kommer sticka en till i en annen ullkvalitet. Stickor 3 mm, tvåtrådigt garn. Jag stickade på rundstickor, inte fram och tillbaka som det skulle göras i mönstret men det kommer jag göra nästa gång, då blir inte ärmarna lika ‘klumpiga’ vill jag tro.

-“ge dig någon gång, det räcker!”, både med bilder, snö och kyla..

4 kommentarer:

Bodil sa...

Nydekeg kofte. Og litt av ein jobb med alt garnet du har spunne til den :)

Barwitzki sa...

Hei, snill hilsen til deg... til nord. Jeg fant deg her i BLOGlandia :-)))
Vakre ting du lager. Jeg liker din jakke, vakre farger og fint mønster.
Fantastisk at du spinner ull selv... jeg har en spinnhjul, men jeg har brukt ikke ofte. Gleder meg å besøke deg igjen.
God ny uke ønskers deg fra Viola.

Vilt og vakkert sa...


Heisann! Lenge siden sist. Jeg sender ut en liten invitasjon om å delta på Blogger´s Sunday Walk til alle som har vært med før. Det er nå blitt enklere å delta via InLinkz. Intensjonen er den samme: å få bloggere vekk fra skjermen en liten stund for å lee på beina, og så dele opplevelsene fra turen. Prøver nå også med en felles upretensiøs foto-oppgave. Hadde vært riktig hyggelig om du blir med siste søndagen i oktober. Har til hensikt å ha et innlegg mandagen før for å opplyse om BSW høst. Så følg med. Velkommen, beste hilsen Vilt og vakkert
Her kan du se siste deltakelse: https://fresh.inlinkz.com/party/5dc2d5d10ea14d8e998763457dc8c8ab

Hadde vært ekstra stas om den aller første bloggvennen min tar kontakt ;:OD)

Vilt og vakkert sa...

Heisann, blir du med Mia? Ha en fin dag...