Paj (‘mör-’) deg: 2 äggulor, 3 dl vetemjöl, 2 dl socker, 150 gram margarin.
8 päron ( mina var ganska små, och vällagrade, söta)
Nöt (‘kake’-) smeten; 2 äggvitor, 2 dl florsocker, 2 dl malda hasselnötter.
30 min, 175 grader..
( .. och nu ligger familjen som lata valrossar framför TV,n..)
Ojojoj, så gott det ser ut!
SvaraRaderaMmmm, låter gott. Problemet är att jag väl får äta pajen ensam eftersom min älskade make inte gillar päron. Då blir det en jättetjock valross.
SvaraRaderaSjalkrage: Jag vred upplagda maskor ett varv på en av stickorna innan jag stickade samman dom till en rund ring. Av misstag. Detta gjorde att det finns en vridning på sjalen som inte går att lösa upp. Mej gör det inget men jag ville inte ge bort den. Svårt att förklara bättre.
SvaraRaderaskjønner jeg godt :) god kveld til deg.. klem fra mæ :)
SvaraRaderaDette så kjempegodt ut. Tenker familien ble fornøyd etter den desserten. Ha en flott uke.
SvaraRaderaMums, den ser god ut ... varför har jag aldrig hört om päronpaj förr?
SvaraRadera:)
Åh det måste jag prova! Va gott det låter!
SvaraRaderaPaier og kaker er dessverre på forbudtlister (hvem enn lager de listene) men jeg håper på både å prøvelage din pai med pærer og levere fra meg oppskriften på verdens beste eplekake. Lover. Takk for at du ble min følger - det veier tungt i starten på et bloggliv.
SvaraRaderaDen låter som en drøm den paien!
SvaraRaderaDen må jeg prøve en gang!
Ha en nydelig uke ! Klem fra meg!
.
SvaraRadera