Sidor

tisdag 29 mars 2011

Vardagsmat ..

Smör- och vitvinsdampad sparris och laxfilé, smakade så mycket bättre än pytt i panna så här i starten av veckan. Vardagmat eller vardagslyx?

11 kommentarer:

  1. Anonym3/29/2011

    ahh.. det må da være hverdagslukus : )) men godt er det uansett !!

    nattinatt : )

    SvaraRadera
  2. Vardagslyx. Det ska man absolut unna sig. Det är viktigt tycker jag.
    Vilken vårmat sen. Härligt!

    SvaraRadera
  3. Vardagslyx som du var värd!

    SvaraRadera
  4. Det är aldrig för sent! Förra året var det en kvinna på 60 år som tog examen från samma trädgårdsutbildning som jag.
    Sparrisen ser läcker ut, jag åt årets första färska i helgen, underbart!

    SvaraRadera
  5. Tur att jag sitter på kontoret och precis har ätit lunch, för det där såg ut/lät gott! Hade jag varit hungrig, hade jag dreglat på datorn...
    Självklart ska man unna sig god mat även på vardagarna. Det blir ju så mycket roligare då!
    Onsdagskramar!

    SvaraRadera
  6. Anonym3/30/2011

    : )) jeg tar det ikke så høyttidelig med bloggen.. sist stresset jeg veldig for å lage innlegg.. nå blogger jeg av lyst ikke plikt : )

    vi høres : )

    SvaraRadera
  7. Aspargesen så herlig og fristende ut. Hverdagsluksus er det beste.....

    SvaraRadera
  8. ..och sött var det! man får vara försiktig med frostningen så att det inte bara bli sött:)

    SvaraRadera
  9. Anonym3/31/2011

    Du har en utmaning att hämta i min pysselblogg

    SvaraRadera
  10. ser och låter gott :)

    SvaraRadera
  11. Detter er bare en himmelsk rett og da er det vel det samme når man eter den! Her går vi og venter på nye undersøkelser, men det ser lovende ut!
    Takk for gode kommentarer!
    Klem!

    SvaraRadera