Sidor

fredag 10 juni 2011

Middag från köksträdgården..

Spenat, underbara blad, försommarens helt bästa delikatess tycker nu jag. Plockade friska och färdigsköljda med lite persilja..

Frästa med tärnad bacon och en massa svartpeppar i panna..

Så lite vitlöksost och creme fraiche.. Med tagliateller, gröna, hur gott som helst Smilefjes

5 kommentarer:

  1. Ser verkligen smarrigt ut. Här plockar vi sallad av olika sorter nu. Det har växt till sej rejält medan vi var i Paris.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj, så smaskigt! Jag smygdreglar, trots den sena timmen. Du kommer att må som en prinsessa i morgon efter den måltiden!
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Ser gott ut. Tittade in för att önska dej en skön pingst.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  4. Anonym6/11/2011

    hmm.. det har jeg aldri smakt.. kanskje jeg skulle prøve : ) god pinsehelg ! klæm : )

    SvaraRadera
  5. Åh så gott, och naturligtvis extra gott när det är hemmaskördat!

    SvaraRadera