Sidor

fredag 2 september 2011

Lite grönt till frysen..

Ärtor och brytbönor, båda härligt mörkt purpufärgade..
Förvällda hamnar dom i frysen, gröna..

6 kommentarer:

  1. Vad du 'r duktig på att ta reda på skörden!

    SvaraRadera
  2. Anonym9/02/2011

    Åh, så mycket gott du stoppar i frysen och kan ta fram och njuta av sedan i vinter!
    Dom här två är mina favvo!
    Kram! //BiZen

    SvaraRadera
  3. Härligt att plocka fram i vinter och tänka på sommaren!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Visst är det en härlig känsla när man får ta vara på skörden! Antar att det är gamla bondegener som ger sig till känna ;)

    SvaraRadera
  5. Oj vad du är flitig med odlandet. Nu är väl frysen full av allt möjligt gott till vintern. Lycka till vidare med skördandet.

    SvaraRadera
  6. Herlig med masse deilig i fryseren , alltid moro å bare hente det der enn å handle i butikken , klem fra Bente :)

    SvaraRadera