Ostkaka, serverad med vispgrädde och jordgubbsylt, det är något som mitt ursprung anser som en smaskig dessert och som säkert blir tänkt på som den kaloribomben, antagligen mest för att det är så gott. Men egentligen, vad är det?
4 ägg, två stora bägare med Keso, lite russin och hackad mandel. Och någon tesked vanljsocker för den goda smakens skull. 180 grader i 45 min och man har en smaskig kvällsmat.
Inte är det något värre det än torsdagspannkakor. Låter man sen bli att ta på vispgrädden över och nöjer sig med lite sylt, (själv gillar jag hallonsylt bäst) så tror jag nog jag kan hitta många osundare alternativ till lördagsmys framför TV’n. För visst är det gott och mysigt, kall efter snöskottning (och lite lagom dagen efter en rakfiskmiddag i glada väninnors sällskap…)
SvaraRaderaDen ser ju verkligen god ut. Jag ska nog försöka mig på att göra den själv någon gång.
Kram mamma