Plukk et durkslag fullt, trykk til og plukk litt til, med fersk spinat fra kjøkkenhagen.
Kok opp vann til pasta, aller helst grønne tagliateller
(jeg fant dess verre ingen på Rimi !! ).
Når vannet koker lages sausen, den går raskt og bør ikke stå lenge, da blir den “borte”..
Riv bladene i litt mindre biter og ha ned i en varm stekpanna.
Tilsett litt rapsolje i pannen og rør.
Pass på dette går fort !
Kverne over en betraktlig mengde med svartpepper - MYE.
Rør !!
Ha oppi en eske med Tines vitløksost og 0,5 dl Creme fraiche.
Rør, rør..
Smaksett med 2 spiseskjeder pesto.
Jeg hadde også i en håndfull pistagenøtter, for de sto på benken ved siden av – godt!!
Ha spinatsausen over tagliatellene på en tallerken, server og nyt.
( nyplukket spinat smaker mye bedre enn den som man kjøper. Denne oppskriften funker heller ikke med fryst spinat..)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar