onsdag 30 oktober 2013

Jag gjorde det!

Den här fina buketten möter mig på köksbordet när jag kom hem. Grattis! Nej, jag har inte födelsedag och egentligen ingenting som skulle firas ‘på riktigt’. Fast ändå, jo, kanske… Jag gjorde det! Efter sjutton år hos samma arbetsgivare har jag sagt upp. Att jag tordes, lilla jag. När jag blev erbjuden ett annat jobb så tackade jag ja, det känns så overkligt egentligen men nu är det alltså gjort. Det gamla vanliga, välkända, trygga byts ut mot det nya, spännande, utmanande.. Nu ska jag använda tre månader på att göra färdigt projekt jag håller på med och inte minst ska all data som är lagrad i hjärnkontoret över till pappersformat. Nu hade det varit fint om man med några enkla klick, ctrl+c, ctrl+v…, kunde kopiera några filer från en hjärna till en annan. Min önskelista till tomten innehåller en ny lagringsdisc. Jag behöver nog ofantligt mycket mer lagringsplats nästa år… Just nu, känner jag, behöver jag andas, roa ner mig och ta dagen som den kommer… hur lätt är det?

8 kommentarer:

Marit sa...

Oj, oj, dette hørtes spennende ut, Mia! Håper du kan fortelle litt med om hva du skal gjøre fremover nå :)

Birgitta sa...

Grattis till nytt jobb. Alltid roligt med nya utmaningar. Fina blommor du fått. Ha en skön helg. Kram Birgitta

Åshild sa...

Gratulerer med ny jobb.

Jeg er ganske sikker på at det var deg jeg så på First for et par uker siden. Det var midt under lunsjen og jeg ville ikke forstyrre.

elle-melle sa...

Gratulerer og til lykke i den nye jobben!

Anonym sa...

Masse masse lykke til Mia, du er så flink :) men jeg kjente jeg fikk en tåre i øyekroken i dag, kommer til å savne deg supermye!! Ha en fin helg og stor klem fra Wenche H.

Anonym sa...

Grattis till nytt jobb och lycka till!
Mia stickar

LisaMatilda sa...

Grattis både till nytt jobb och till det stora steget att ha sagt upp det gamla! Ibland behövs förändringen...
Kram

Nanne sa...

Det er deg så vel undt å få en ny jobb, men jeg gråter over vår felles arbeidsgiver som mister en god ansatt. Lykke, lykke til....
Klem fra Nanne