tisdag 27 september 2011

Tro det eller ej, men bilen…

Jepp, så är den åter på verkstad. Den har ju trots allt klart sina sedvanliga tre månader. Fattar och begriper inte vad det är för skräphög Irritert vi köpte. Nu är det antagligen växellådan eller några kuggar som inte fungerar, eller kanske båda två? Verkstadsräkningar är mitt nya sparkonto, bara det att det inte blir några räntor på det hela, bara avdrag, SUCK!! Gråtefjes Nå står det en hyrbil i garaget på min sida, igen… Man kunde nästan tro att det är en gammal rasseltrasselbil Tommelen ned Auto Djevel Vampyrflaggermus Knust hjerte jag har, men det är det faktiskt egentligen inte. Jag har bara klippkort hos bilmekanikern. Det ska användas var tredje månad.. men det är klart, i början var det ju med två veckors mellanrum, man får vara glad för det lilla här i livet.

Så där försvann alla mina planer om nya garderober (Forbauset smilefjes) ut genom fönstret, kanske jag bara ska vara tacksam Forvirret smilefjes ( ?? ) Gråtefjes att jag varit tvungen till så mycket övertid (Tommelen ned ) sista månaden?

Tommelen nedTommelen nedTommelen ned

7 kommentarer:

Birgitta sa...

Inget kul att ha klippkort hos bilmekanikern. Hoppas att det inte blir så dyrt nu utan du kan få lite nya kläder att ha på dej.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Ulla-Bella sa...

Uff, det var da så uheldig du var med den bilden da!

Mia stickar sa...

Utan bil är inte kul att vara och kostnaderna sen..... tro mig, jag vet! Dock har inte jag fått ha nån hyrbil och med en mil till affåren och jobbet år det ingen höjdare!

Lisa sa...

Verkstadsräkningar är INTE kul! = ( Hoppas att reparatören är något i stil med George Clooney eller liknande. Då har du i alla fall något att titta på med jämna mellanrum, hihi.
Köpa dubbdäck är också trist, så jag har delat upp det på två omgångar. Har köpt de första och tänker beställa de andra i slutet av oktober. Vem vill ha de räkningarna...
Hoppas att hyrbilen är kul att köra och ha nu en fortsatt fin dag!
Kram

Åsa! sa...

Tvi så tråkigt! Bilar de ska starta och rulla när man ber dom om det!

Anonym sa...

selg den ! det koster mer i reparasjon og ikke minst tid og irritasjon å ha en slik bil..

trøsteklem !

LisaMatilda sa...

Bilar (och annan teknik) ska ju bara funka! Så irriterande när det bara krånglar...