tisdag 24 maj 2011

Äntligen är dom på plats!!

Förra sommaren såg jag något väldigt stiligt som Knypplerskan hade gjort av gamla tegelpannor. Jo da, hon lade mycket mer själ och arbete i sina, målade dom och hade riktiga teljusfästen, se HÄR. Jag tände direkt på idéen och eftersom jag skulle hem till midsommar fick jag med mig två tvåkupiga gamla tegelpannor med tillbaka till Norge.

Men som vanligt, man får inspiration och så blir det med det. Tegelpannorna blev liggandes med tre glasburkar som det varit tomatpuré i. (jag måste äta ur en till!!) Men så satt jag idag och drack kaffe med gamlefar och kom plötsligt på dom. Och denna gången gick det undan, 15 minuter senare var dom på plats.

Återanvändning, eller? Nu gillade jag patinan som var på teglet efter många deciennier på logetaket, så jag hängde upp dom som dom var. Tack snälla Mimmi för en super inspiration Smilefjes

7 kommentarer:

Anonym sa...

så stilig de ble : )) dette skulle jeg gjerne prøvd men det var verre med å få tak i takstein med den patinaen : ))

nyt kvelden : )) klæm

Mia stickar sa...

Dom blev ju jättefina!

Birgitta sa...

Det blev riktigt fint tycker jag.
Kram Birgitta

Mimmi Hek sa...

Klart du fick lägga in en länk till mej. Dina ljushållare blev jättefina och passar superbra på väggen där dom hänger! Det viktiga tycker jag är att man får inspiration sen kan man göra det på sitt eget sätt.
Kram

MiA sa...

Oj så snyggt!!

Anita Tørmoen sa...

De er virkelig flotte:)

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Så dekorativt och vackert!