söndag 15 maj 2011

Årets första rabarberpaj åt vi idag..

Mums fillibabba och så himla gott det är. Den smaken har jag längtat efter. Som vanlig gjorde jag den efter mitt recept HÄR men nu tog jag också i 1 dl skorpsmulor i tillägg. Blev faktiskt väldigt gott. Serverad med kall vanliljglass som får smälta uppe på den varma pajen på tallriken, himmelskt!

10 kommentarer:

Bente`s Hobbyrom sa...

Den så deilig ut , mine rabarbraer er ikke ferdig grodd enda så jeg får prøve dette senere kanskje . Men kjenner nesten smaken herfra, mmmm... :O) Klem fra Bente.

Mia stickar sa...

Är inte superförtjust i rabarber, tycker den är lite sträv. Brukar blanda i päron är jag gör rabarberpaj för att få den mildare!

Anonym sa...

har du rabarbra allerede ?? det har jeg forresten ikke smakt på mange år men jeg husker ennå smaken av den dyppet i sukker : ))

ha en fin dag .. og en fin 17.mai : ) klæm

Guri sa...

Jeg får vann i munnen av å lese om det!!! Sikkert veldig godt!!!
Ha en fin dag! Klem :)

Anita Tørmoen sa...

Namnam. Dette er godt:)

Åsa sa...

Åh, det såg gott ut! Nu ska jag kolla in ditt recept!

Nanne sa...

Dette så deilig ut, og jeg har masse rabarbra i hagen.........
Ha en flott 17. mai med din norske del... Klem

Mimmi Hek sa...

Rabarberpaj är supergott men får vänta lite för min del just nu. Gissar att jag får en smakbit av just det när två av våra barn fyller år den 23:e.
Kram

Lisa sa...

Riktigt sommarsmask! Jag förstår arr du njöt!
Rabarberkramar!

sinneskatten sa...

Jösses så sugen jag blir tyvärr har mina rabarber inte kommit upp så mycket ännu. Men när det väl är det ska jag prova ditt recept, det verkar riktigt gott!
Carina