onsdag 7 maj 2014

Kallt och surt ute, inte bättre inne..


Ja ha, det kunde ju gärna fått vara varmare inne i varje fall men vi slog av värmen i april, onödigt att den står på liksom när det är så varmt ute! Det var då det.. Nu eldar jag, kanske hinner det bli lite varmare innan jag lägger mig. Det är rått och kallt inne.. Det är inte ofta det händer, att jag eldar alltså..


Den nya kaffemaskinen känns också bra att ha nu, varm kaffe behöver man efter en runda ute (stackars plantor..). Kastrullen med maskroströtterna är äntligen på spisen, där får den stå ikväll, färgar inte förrän tidigast till helgen..


Det här blev ju ganska grått inlägg, precis som vädret (hi,hi...) så då passar det väl bra med grå ull på spinnrocken också. Mera grå trønder som blir spunnen..


Den passar bra ihop med den fina påsen jag fick på spinnträffen, tack, jättefin. Trønderpåse och trønderull, det måste ju vara en perfekt match.

1 kommentar:

Meta sa...


Det är som det ska vara så här på våren. Snart suckar vi att det är för varmt. Man glömmer så fort. Våren är härlig. Här har det regnat hela dagen och varit 5 grader varmt ute. Då är det skönt med spispannan.
Kramis mamma