söndag 4 maj 2014

Ikke så mye nytt..Det är inte så mycket nytt som händer här hemma nu om dagen. Är jag inte på jobb så har jag varit ute, sen är det skönt att lägga sig i tid och läsa. Ja, läser böcker igen.. Men en dag när jag städade tog jag i varje fall tag i den sista ullen som kom hem. Nu är den äntligen tvättad och ligger inte och luktar längre. Jag har ju till och med börjat kamma och spinna av den. 


Ja, det blir fortfarande lite spinning men inte så många gram.. Var på spinnträff i Trondheim förra helgen och det gav mig en liten puff. Men jag vet ju att dom kommande månaderna blir det mindre av inneaktivitet ovh mera uteliv.

För några veckor sidan målade jag terrass golvet igen och nu har 'regeringen' målat toppen blå. Nog finns det alltid något att göra, bara man hittar energi..

Nej, jag har inte tänkt ta en hel sommar med växtfärgning igen, jag har fortfarande alldeles för mycket på lagret. Men när jag skulle ta bort maskrosorna så kunde jag ju inte låta bli. Läste någon stanns att rötterna skulle kunna ge en rödton till ullen. Därför hamnade dom här... Kan ju vara spännande att prova?

3 kommentarer:

Bodil sa...

Å, så mykje fin ull du har :)

Meta sa...


Mia , Mia du ger dej aldrig. Vilken färg ger maskrosrötter ? Kram mamma

Unknown sa...

Du sier at det ikke skjer så mye, jeg synes du gjør så masse, jobber både inne og ute. Og bøker MÅ man lese, litt hver dag. ☺