onsdag 27 augusti 2014

Något nytt igen..

En liten slända har hittat hem hit igen, den här gången en turkisk. Ja då, pinnen sitter fel men jag förlorade den i golvet så pinnen ramlade ut en kväll jag satt framför TV:n och sov… den ville inte sitta fast igen åt riktigt håll för garnet var i vägen. Kul slända och den hjälper mig lära mig spinna på ryssiskt som en extra bonus, inte dumt.

Ullen är ett misslyckat försök att färga med oxtunga,(HÄR), tur att det inte var så mycket. Garnet blev jättetunt på den här fastän det var första försök, tvåtrådig blev det hela 500 gr/hg. Den här kommer jag alltså använda flera gånger. Helkul ju att sitta kvar med ett litet nystan när man är färdig. Sländan har jag köpt av Kjerringrokk.

Av samma näveduktiga dam har jag också fått detta stativet, ett stativ som gör det mycket enklare att tvinna tråden när man är färdig, helsmart! (den vänstra sländan är förresten därifrån också..). Det är kul med nya prylar tycker jag, man blir inspirerad att fortsätta, men konstig nog hamnar jag som regel med samma gamla vanliga i soffakroken likaväl..

1 kommentar:

Svalen sa...

Glipper garnet lett av tuppen på din?
Stativet ser smart ut!