onsdag 17 augusti 2011

Hallongrottor

Min mamma bakar Hallongrottor. Dom små kakorna är min äldsta sons favoriter och förväntas finnas till kaffet när vi är hemma på besök. Men jag har frågat och fått lov, så nu har jag blivit av med lite hallon, både gula och röda.

Receptet är från ICA och är både enkelt och snabbt att göra.  25 kakor fick jag av degen och om jag hinner blir det en laddning till imorgon, till frysen. Men jag undrar om man faktiskt inte kan lägga kakorna på ett bakpapper i stället för dom här formarna, eller..

6 kommentarer:

Meta sa...

Hej gumman !
Du kan ju baka kakor. Vad fina hallongrottorna blev. Hoppas att de utföll till belåten het hos den störste.
Kram mor i busken

Mona sa...

Oj vad de ser goda ut! Vill ha...
Kramar, Mona

Bestemor Drillo sa...

Dette så så godt ut at jeg måtte ned i frysen for å se om jeg hadde noe godt der. Der var heller dårlig så jeg får nøyemeg med bildene av dine Hallongrottor! Ha en fortsatt fin sensommer med mye sol og varme! Klem fra bestemor!

Mimmi Hek sa...

Hos oss är det min svärmor som bakar hallongrottor. Våra barn är jätteförtjusta i dom och vill alltid ha dom när dom är hos farmor.
Kram

Mia stickar sa...

Hallongrottor är en av mina favoritkakor!

Lisa sa...

Hallongrottor är smask klass 1!!! Nu blir jag så där dreglig igen, slurp! Kanske man skulle ta sig för att baka... Problemet är bara att då trycker jag väl i mig massor på en gång vilket är måttligt bra för kroppen (på alla vis, hihi).
Kram från ett litet kakmonster = )