måndag 28 maj 2012

Renovering på gång!

Vårt shabby chic bad ska äntligen byta utseende! Undrar om vi inte är en av dom sista hushåll som fortfarande har haft orange bad efter den stora trenden på 70-talet. Ut med badkaret, bakom avslöjas den underbart vackra tapeten, solar och planeter, jag levde med dom första åren innen jag helt enkelt målade över tapeten. Något som inte skulle fungera men den färgen har då setat på i 10 år minst nu i varje fall..

Så här såg det ut igår kväll, idag har det kommit lite längre. Skönt att det äntligen händer något. Visst blir det jobbigt med bara en toalett men det är det värt. Rotigt i huset ska jag inte tänka på heller (hoppas jag) för nu är jag ändå ute det mesta av fritiden..

  

9 kommentarer:

Åshild sa...

Dere har gått så grundig til verks med rivingen at her er det helt klart snakk om totalombygging av badet. Regner med at fortsettelse følger..

Lisa sa...

Måste kännas skönt att få lite nytt och fräscht! Såå fult tycker jag inte det var. Jag har berättat tidigare tror jag om vårt badrum. En tapet som är övermålad i knallrött! Det är inte vi som har målat den. Orange golv på det. Jättesnyggt NOT! Någon gång blir det renovering här också, men fram till dess följer jag med spänning ert projekt.
Ha det gott och jobba inte för mycket!

Kram, Lisa

Mimmi sa...

Du får tänka på så himla fint det blir när det är klart. Är det inte en helt underbar målad dörr jag ser till vänster på ett av fotona. Den ska ni väl ändå inte kasta ut?
Kram

Birgitta sa...

Du får tänka framåt och se det nya badrummet framför dej. Då står du säkert ut ett tag. Roligt med lite förnyelse.
Vi har fått svalare väder och det pratas om nattfrost också.
Kramisar Birgitta

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Næhh, så morsomt. Sånn brun og orange tapet har mine foreldre fortsatt på sitt bad. Far vil pusse opp, men mor vil ikke. Jeg får nesten psykiske problemer av å gå på do der :D
Gleder meg til å se resultatet.

Anna - stickande trädgårdsmästare sa...

Kul inlägg! Mina föräldrar rev faktiskt ut sitt orangea badrum tidigare i vår. Det var komplett med orange våttapet, orange handfat och orange toalett!

Meta sa...

Hej gumman !
Det var ett stort rum när allt är bortplockat. Det kommer att bli jätte bra när det blir klart. Vad är det för fel på orange ?
Kramisar mor i busken

Åsa! sa...

Men om ni sansat er något år hade ert badrum säkerligen varit toppmodernt igen ;)

Mia stickar sa...

Vår toalett var under all kritik innan vi byggde om den. Det är den enda toa vi har så det var bara att härda ut men oj så fint det blev sen så härda!