lördag 22 februari 2014

Kunde inte låta bli..

Nu har jag spunnit ett hekto garn till min kofta så nu kan jag sticka färdig den bara garnet har torkat, hoppas jag… För jag är fortfarande inte säker på om det kommer bli bra, men repa upp blir nog oansett inte aktuellt, jag har alldeles för många färgbyten till det..

Men nu har jag lust att sticka något av allt växtfärgat igen, detta är bara en liten bit av allt som ligger och väntar. Men jag hade lust på något neutralt som ska binda ihop färgerna, därför kunde jag ju inte motstå att beställa lite grå spelull också, lite blev visst ett kilo.. kunde liksom bara inte låta bli när jag såg det.

Så nu är det bara att börja spinna igen. Den här gången kom den i varje fall både tvättad och kardad, tack och lov, för då är det mycket lättare att få ihop några hekto. Eller lättare, det är ju ganska kul att karda men nu slipper jag använda tiden till det..

     

Jag tycker nog att jag borde sticka något av allt garn på lager. Med tiden har det blivit en del, här är bara en del av dom.. Det började bli så många lådor som stod staplade att jag till slut satte upp en hylla på kontoret. Nu ska dom inte ligga på toppen av den men hänga under. Det är bara det att jag inte klarar tänka ut hur, alltså hur jag ska få hängt dem upp..

2 kommentarer:

Mia stickar sa...

Du är fantasktisk på att spinna!
Duu missade Norges trumf idag på tre-milen, det stod fort klart att hela pallen skulle bli norsk, bara att grattulera!

Lisa sa...

Klart att du inte kunde motstå den frestelsen :) Det är en ren och skär glädje att se dina härvor. De är ju prydnader vetja! Om jag hade dem skulle jag bara titta på dem och njuta av färgerna...

Kram, Lisa