lördag 19 juni 2010

Dårligt väder och dårligt humör..

    rivet kök

Det går an att vakna som ett åskmoln, bara fråga familjen. Uttrycket bombat horehus är något dom känner gott till, speciellt efter den här veckan då först mer och mer av köksinredningen blivit riven och alla saker bara blir slängda runt omkring. Kan någon fatta och begripa varför man inte kan sätta allt på en plats? Det gjorde jag idag, allt in i hörnet av vardagsrummet. Och, jag slängde bort dagens ända solstrålar med städning, kan inte låte bli när det känns som om jag är ute och går på en sandstrand när jag går runt barfota inne.. Väl klar så sken inte solen längre ute, bara en massa regn, det är då typiskt..

ny vägg och tak

Men några solglimtar kom ju trots allt in genom fönstret idag, och det ser ljust och fint ut där snickar’n har satt upp både nytt tak och ny panel på väggarna. Panelen är i färgen caffe latte men det syns inte så bra på bilden. Ser jag åt det här hållet stiger temperaturen direkt och solen skinner från klarblå himmel..

spot

Dessutom är junior i farten med spots, det blir såna i taket nu, slut med dom fula ljusrören som gammal har eländats med att skola ha! Nu har junior fria tyglar vad gäller det elektriska, och, han väljer bara modernt, bara vänt och se när mina stickkontakter kommer upp, grå stål med svart kant… Nåja, har man låtit honom få bestämma så får man ge sig till tåals och vänta, det kan ju faktiskt se riktigt läckert ut :)

11 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Den som väntar på något gott ... *ler*!

Anonym sa...

det blir så flott Mia!!! lyst og lekkert :)) men jeg skjønner deg godt.. jeg har støv på hjernen.. det bare er slik og da kommer #¤&/%/&%(/& når det flyter over av alskens.. pleier å si at vi trenger ingen skap.. det er ingen som bruker de likevel:))

du får ha en deilig søndag.. med eller uten sol.. her er det definitivt uten:(

Rosenvante sa...

Oj, du behöver verkligen nått kul nu, inte bara semester att se framemot, även om det är härligt.
Trösta med att du kommer att få det så fint när man står mitt i röran är väl inte lönt antar jag.
Just det, du vann min utlottning av rosenvante-paketet. Så det blir ingen rast i sommar, bara rosor för hela handen.
Kram

Birgitta sa...

Grattis till att du vann den fina rosenvanten. Det var väl roligt i alla röran du har omkring dej.
Ha en skön söndag.
Kram Birgitta

Pixi sa...

JO det kommer att bli hur fint som helst men kan förstå att tålamodet kan tryta ibland i röran..men man får vara glad åt det lilla så länge,spottar är ju jättefint o bra!!KLart du ska göra syrensaft om du fortfarande har syrener i blom!! kram =)

Filimarans Funderingar sa...

Grattis mia till din fina vinst, rosenvanten. Det ska bli kul att få se den när den är klar. Ditt kök kommer att bli så snyggt sen.

Mimmi Hek sa...

Lysrör är riktigt fult och spottar är mycket snyggt. Vi rev också ut vårt fula lysrör i köket när vi renoverade. Hav tålamod, det blir bra!

Mia stickar sa...

Hoppas humöret blivit bättre efter vinsten hos Rosenvante! Grattis!

Åsa! sa...

Att renovera kök är JOBBIGT! Men det kommer säkerligen att bli SÅ fint när det väl är klart, så håll ut Mia!

Meta sa...

Hej Gumman !
Vad ljust och fint det blir i ert nya kök. Håll ut och du ska se att det kommer att bli helt underbart.Jag vet
Kram mamma

Jorunn Pedersen sa...

Ja jeg kan forstå at du blir i dårlig humør av rot, men det blir nok bra når det er ferdig.