söndag 20 juni 2010

Så otroligt fantastiskt – jag vann!!


Tänk vad kul, gissa om det känns extra bra just ni, en riktig bank i ryggen, klapp på kinden, spark där bak..eller vad jag ska säga. Just nu behövde jag något positivt, och vad kan då vara bättre än dom här underbara vantarna till Rosenvante. Tack :) Jättekul !!!!

8 kommentarer:

Jorunn Pedersen sa...

Så heldig du er da!

Ingela sa...

Så jätteläckra... nästan så man för ett ögonblick längtar till vintern för att istället för dem i handen ta dem på. Tyckte not igår att du hördes som du behövde muntras upp. Fastnade på din sida och kunde inte gör något inte skicka iväg min kommentar eller något. Men vi vi får väl se hur det fungerar idag ;-)

Mia stickar sa...

De ser då så fina ut vantarna så du är en riktig lyckans ost!

Lilli sa...

Ja, så jättekul att du vann den fina vinsten!! Stort och varmt grattis! Ibland behöver man bli lite uppmuntrad. Verkligen :) Känner igen mig lite. Hoppas att du mår lite bättre nu :)
Lilli ( f.d. Lil med bloggen och butiken Emlina, du vet ) är min nya signatur pga att en annan bloggare kallar sig Lil också. Bara så det inte blir förväxlingar :) Ha det riktigt gott!

Anonym sa...

grattis med gevinsten :)ser nydelig ut..

burde kanskje ikke spørre men, går det bra med kjøkkenet ??

ha en fin dag:) klem fra mæ

Nanne sa...

Gratulere!!!! Kjempefine. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Det står bra til med alle, men med meg går det saaaakte.
Klem.

Rosenvante sa...

Jag postade igår så jag hoppas det dyker upp snart i lådan.
Ha det gott

Lotte sa...

Grattis till vinsten.. Jag är inte ett dugg avis. ;) Ville ju också vinna dem.
Mosaiken i betongen har jag köpt på Panduro någon gång när det har varit rea. Vi får väl se hur tålig den är..