söndag 3 april 2011

Pannbiff Cordon blue och Gojibär

Ett aldrig så litet och enkelt middagstips som sätter god smak på pannbiffarna. Laga dom dubbla och fyll dom med skinka och ost, vardagsvariant av Cordon blue, men ack så goda!

Jag tycker det smakar bäst med mögelost men det gör inte familjen. Dessa kan ju annars varieras i all oändlighet. Denna veckan har vi faktiskt bara ätit god mat, söndag hela veckan lång känns det som. Antingen är jag ovanligt hungrig eller så har lusten till matlagning kommit tillbaka.

Nej då, gojibären var inte i middagen. Tänkte bara visa min Gojibär planta, så här liten är den, en liten pyssling. Många, många år till jag kan skörda bär från den misstänker jag.

3 kommentarer:

Ingela sa...

Mums vad gott det lät och ändå så kommer jag precis från matbordet... ja det blev sen mat denna söndag... men bättre sent än aldrig säger man ju

Anita Tørmoen sa...

Takk for mattipset:)

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Oj, nu blev jag nyfiken - odlare som jag är. Var har du fått tag på frön till gojiplanta, inte kan man så de hela bären väl?