fredag 15 april 2011

Idag har jag handlat, otroligt!

DSC_0051Jag tror faktiskt jag med säkerhet kan konstatera att jag inte har svart bälte i shopping. (I varje fall så länge jag inte är hos en trädgårdsmästare, det räknas inte med..) Men idag har jag faktiskt haft tio minuter nere i centrum og var inom två butiker, sen orkade jag inte mera och åkte hem. Shopping är något av det värsta jag vet. Äldste fyller 21 år i morgon och måste ju få en present, annars hade det aldrig blivit något av. Men jag hittade tre hinkar, dom ska jag plantera gurka och tomat i tänkte jag. Först inne i den butiken kom det med något mera också, vilken skräck! Här kämpar jag hårt för att få undan lite av restgarnslagret, så köper jag till mera garn! Åtta nystan liksom bara hoppade ner i mina hinkar, härliga färger som ska bidra till en livlig och gladlynt färgklick i min filt hoppas jag. Nu börjar ju färgerna gå tomt och kvar var bara massor av grått…

Men fastän jag somnar otroligt gott i soffan när jag först kommit in så tycker jag att jag kommit ett god bit på väg. Filten är 140 cm bred och jag har virkat 40 cm. Inte dårligt den här tiden på året. Håller jag på i det här tempot, med 2-4 varv varje kväll, så blir ju filten färdig för hösten.

Och det är ju ännu inte varmare ute än att det är skönt med lite ull över låren om man tillfälligtvis kommer på att man ska handarbeta och inte bara krypa runt på alla fyra på jakt efter ogräs.. 

8 kommentarer:

Bente`s Hobbyrom sa...

Jeg og hater shopping , og de gangene jeg må avgårde å kjøpe noe passer jeg på å gjøre flere ting samtidig. Så herlig det teppet blir , gleder meg til å se det ferdig . God Påske til deg og kos deg masse .

Uttan sa...

Alltid roligt att köpa nya garene även om skåpen e fulla.
Underbart vacker filt Du gör.

Trevlig Helg!
Kram!

... sa...

Ikke glad i shopping jeg heller. Bruker å gjøre det samme som Bente; gjøre unna flere ting når jeg først må ut, og så raskt jeg bare klarer.
Med unntak av hagesentre da, da koser jeg meg og kan bruke lang tid :)

Teppet blir superfint, liker godt bølgemønsteret. Og flotte farger på garnet du har kjøpt. Tror det vil bli veldig bra.

God helg, Mia. Og riktig god påske!

Unknown sa...

Hihi, vi burde shoppe sammen - fort gjennom alle andre butikker enn hagesenter og garnbutikker :-) Teppet ditt blir flott, det blir sikkert bra med enda flere flotte farger!

Ha en fin påske på jakt etter ugress - hvis du har for lite så kan jeg sikkert komme oppom med noe, vi har både skvallerkål og strandsvingel (tror jeg de heter).

Ha en flott påske!

Nanne sa...

Vel. shopping er ikke for alle, ikke for meg heller. Forstår at det ikke er lurt å få deg til sentrum, men det er jo alltid hyggelig å finne presanger til de som står en nær. Ha en flott feiring og god helg.....

Mia stickar sa...

Är heller ingen storshopare. Men garn måse man ju bara få köpa lite då och då!

Anonym sa...

gratulerer med overstått dag i huset : )

nei shopping er ikke det jeg heller liker best.. men garnbutikk må jeg innom : )

fine farger på det garnet og bøttene blir super til grønnsakene.. å så kan du jo flytte de rundt : ))

så god ut den kaka med granateple.. kaker er det blitt lite av her.. badevekta protestere nemlig høylytt : ))

ha en fin uke og en riktig god påske : ) klæm fra mæ

Beate sa...

Teppet ditt blir kjempe fint!