lördag 2 april 2011

Inte var det bara bra inte..

Jag förstod nog att det inte bara var bra, denna smärtan i höger axel. När en del viktiga ärenden med armen inte längre går att göra utan smärta ( toapapper..) så får man bita i det sura äpplet. Ja då, jag har lovat att använda vänster hand på både tastatur och mus. Tuch pad är tingen, det fungerar. Musen i vänster, går bara inte, har någon försökt?

Det gäller att ha en plan ja, planen var att jag skulle ha det gråa garnet överst. Men efter allt det bruna jag nu har stickat har planen åter en gång ändrat sig.

Nu får jag spinna några härvor brunt till. Och om sant ska sägas så passar spinnrocken bättre med en inflammerad slempåse i axeln än just stickor idag…

14 kommentarer:

Nanne sa...

Hva er det jeg leser????? Pass på nå, den skuldern skal du ha lenge....... God bedring....

Mimmi Hek sa...

Gojibär ska vara väldigt nyttigt. Jag har bara druckit juice med gojismak. Den var helt OK. Blir inget smaka av än då det tar några år innan det blir frukt enligt säljaren.
Usch, så trist med axeln. Krya på dig.

Lisa sa...

Aj aj aj. Det där är inte att leka med, var försiktig! Jag har provat att använda vänster hand till musen och det är minsann en prövning.
Var nu rädd om dig och försök ta det lugnt (lättare sagt än gjort). Du har många tröjor som ännu inte är stickade!
Krya-på-dig-kram!

Unknown sa...

God bedring :) Vær forsiktig, så blir du nok kvitt betennelsen fort.

MiA sa...

Ajajaj... hoppas det kryar på sej snart!!

Birgitta sa...

Låter inte bra. Nu får du ta och lugna ner dej lite. Njut av livet!
Önskar dej en skön söndag.
Kram Birgitta

Anonym sa...

au, au, au !! nei.. å bruke mus i venstre hånd.. glem det ! ikke mulig, for alle bevegelsen sitter i den høyre . )) du får bare ta det litt med ro.. det er visst ikke noe å spøke med det der ! og god bedring !! trøsteklæm fra mæ

BiZen sa...

Tråkigt att ha ont!
Du får försöka ta det lugnt och vila men förstår att det inte är lätt.
Läsa böcker och njuta, promenera och se hur våren är på väg....
Sköt om dig!
Kram//BiZen

Strikkebesta sa...

Ojoj, pass no på! Du er ei veldig aktiv dame så eg forstår at det er vanskeleg for deg å sitje med hendene i fanget, men spinning kan også vere anstrengande for skuldra. Ønskjer deg god betring!

Anonym sa...

: )) synes private giwe aways er helt ok.. mange ganger selvlagede flotte og nyttige ting.. det jeg ikke har noe til overs for er butikkene som oversvømmer hele blogglandia.. og enkelte bloggere som tror de får lojale lesere med å kjøpe over evne.. de synes jeg på..

Bente`s Hobbyrom sa...

Du klarer ikke å slappe av du .... he he. Du må prøve for når man ikke klarer toapapperet da er det på tide å hvile litt :0) God bedring med betennelsen .

Mona sa...

Ja men det var inte bra! Nu skall du vila armen ordentligt så den blir frisk. Snart har du ju också en massa trädgårdsarbete framför dig. Ta hand om dig! Kramar, Mona

Anita Tørmoen sa...

Ser ut til å bli en fin genser:) God bedring. Voltaren hjelper i alle fall, brukte dem i flere år, men så er de ikke lenger tillatt å selge i Norge.

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Det är väl klart att du vinner! Jobbigt med axelont:/ jag har fått musarm av för mycket avigstickande, men tigerbalsam e gott!