onsdag 6 april 2011

Awarder…

Jag har fått en utmärkelse av Mia stickar, tackar så mycket, det värmer alltid att bli tänkt på.  

Så har jag fått en till, av Nannes liv og levnet.Tack till dig också. Till denna ska jag svara på 10 frågor; Hvorfor begynte du å blogge? Hvilke blogger følger du? Favoritt make-up merke?Favoritt klesmerke? Ditt 'må ha'-make up? Favorittfarge? Favorittparfyme?Favorittfilm? Hvilket land vil du besøke, og hvorfor? Neste prosjekt?

Ja, varför började jag blogga? Började egentligen med en trädgårdsdagbok. Efter alla noteringar och listor som aldrig blev uppföljda så var det ett bra ställe att spara både bilder och notater på. Dessutom kunde ju familjen som bor lite väl långt borta för att kunna hälsa på väldigt ofta, se vad som hände. Sån började också den här bloggen, så mamma ser vad jag håller på med. Dessutom har jag fått skrivit av mig lite, tidigare har jag alltid skrivit dagbok (43 stycken på nästan lika många år..). Men här blir det ju inte många dagboksnotat, det blir lite för privat, men lika väl är det ett litet minne på vad som hänt. Bloggar jag ser inom är väl framför allt dom som delar mina interressen, trädgård og handarbeten. Interiör är liksom inte helt min grej, inte kläder och make-up heller dessvärre borde man väl kanske säga, men jag har en parfum for special occasions - Lancome’s Magic Noir. Den har hängt med sen jag var 18 år (här bytes det inte ofta..) Något annat som har hängt med mig sen tonåren är filmen Betty Blue, 37 grader. Den satt sig fast hos mig.  Men visst finns det flera oförglömliga, vi som levd några år glömmer väl aldrig Love Story.. Så i lite senare tid kom ju La Vita e Bella, Livet är underbart, den har jag sett många, många gånger.. Kanske Italien vore ett gott svar på vilket land jag skulle vilja besöka. Jag drömmer om Pompei, tänk att få gå bland dom ruinerna och föreställa sig hur livet var. Men inte på sommaren, då är det för varmt. Och färg; GRÖNT, vilken överraskning!

Bägge dom här bloggerskorna, Mia och Nanne, är bloggar som jag måste sticka inom ofta, helst varje dag. Dom har blivit en del av min vardag, kommer inget nytt kommer jag på mig själv med att jag undrar om dom har det bra. Jag tror det är det personliga jag faller för, i tillägg till att det inspirerar. Men så är det ju alla er andra också, som på ett eller annat sätt ger mig något, skulle så gärna vilja sända dessa vidare till er alla.

Varför blogg? Det tål att filosoferas över..

5 kommentarer:

Anonym sa...

egentlig fint med slike utfordringer.. da blir man bedre kjent men jeg hoppet av.. sånn det ble masete..

Pompei har jeg også lyst å besøke.. vi var i Italia i 2005 men hadde ikke den på lista.. angrer på det..

ha en fin dag :) klæm fra mæ

Lisa sa...

Grattis till utmärkelsen! Spännande också att få veta lite mer om dig.
Fira nu din utmärkelse ordentligt och sköt om dig!
Kram!

promenader på landet sa...

Stort grattis till dina fina utmärkelser, de är du och din fina blogg verkligen värd! Kram Maria

Åsa! sa...

Klart att grönt är favoritfärgen :)

Uttan sa...

Grattis! Trevlig läsning. Ja nog har man fått många vänner genom Bloggen det är väl fantastiskt...eller hur Vännen :)

Trevlig Helg!

Kramar!