lördag 16 april 2011

Det ena granatäpplet..

… hamnade i den här kvargkakan. Den här gången hade jag i två paket med gelé i stället för ett, tycker nog att den blev lite för hård då. 3 dl vatten till två paket blir det nog nästa gång. (Receptet står skrivet HÄR ) Jag har lätt för att ‘snöa in’ på ett recept när jag först hittat något som fungerer. Detta är nog inte helt färdigexprimenterad ännu. Men alltså, nu har jag försökt med Citrongelé och granatäpplen, smaken är god! (Tiden räckte dessvärre inte till den chokladkakan med chilichokladsås jag hade planer om..)

Vi har en 21 åring i huset, som har så mycket på sitt helgprogram att han inte längre hinner fira födelsedagen. Men den här kakan hann han äta, och en stekpanna fick han av mor. Undrar jag om han bor hemma nästa år den här dagen, hoppas det, detmkan bli lite tomt annars men som tur är hinner jag nog långsamt vänja mig vid tanken..

5 kommentarer:

Lisa sa...

Ser mumsigt ut! Till och med jag som inte är någon bagare, åstadkom äppelpaj igår. Makens kommentar: Varför gör du inte så här varje dag?
Vad ska man säga... God var den iaf!
Sonen kommer alltid tillbaka till mor, även om han flyttar. Kanske det fungerar att locka med smaskiga kakor även på honom? Han är ju man =)
Må gott i vårvärmen!

fale artut sa...

Granatäpplen är goda i sallader!
Ha de!

Bodil sa...

Mmmm, den såg god ut :) Ha ein flott dag :)

Lilli sa...

Det ser jättegott ut med kakan :) Ja, det känns lite konstigt när den sista av barnen flyttar. Men det är bra att få lite tid på sig att vänja sig vid tanken. Ha en fortsatt skön söndag!

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Såg ju grymt gott ut, vad sugen jag blev på något sött nu!