söndag 22 december 2013

Julstök?

Jo, nog borde man julstöka och fixa en riktig julstämning. Men jag har stökat med annat.. Inte kunde jag låta bli att försöka mig på en liten ull tvätt. Den nya fällen kunde ju inte ligga helt orörd? Så nog har jag stökat, ull doften fick fylla köket i stället för doften av julkakor..

Men jag tvättade inte så mycket. En torkvinda med nytvättad ull passar liksom inte helt in i julpynten. Därför står torkvindan inklämt på kontoret just nu. Lockarna från pelssau som är tvättade är så pass många i varje fall att jag ska kunna test kamma och spinna lite om inte allt för länge… ska bara fira lite jul först…

Medans jag väntar har jag till slut fattat mod och börjat karda dom underbara lockarna från vill sau som jag fick för snart ett år sen. Så rädd för att förstöra den fina ullen så har dom bara legat och väntat på mig. Jag har klappat lockarna och mysat med dom men nu så blir det alltså garn hoppas jag. Långa baköver drag som ska bli ett mjuk woolen garn hoppas jag. Man måste kanske göra färdigt en sak innan man börjar på något nytt?

4 kommentarer:

Guri sa...

Ååå, det så veldig flott ut! Nydelige farger!
Ønsker deg riktig god jul! Klem :)

Anonym sa...

Dom ser fina ut lockarna och perfekt grå färg!
Miastickar

LisaMatilda sa...

Önskar dig en härlig och fin julhelg!
Kram

Emilia sa...

Härligt julstök ;) God Jul!