måndag 8 mars 2010

Mera färgrika upplevelser och lite pinsamt..


Fick ni med er tävlingen hos Carola med sidan “Stickning – Allt om stickning”. Hon  hade en tävling eller utlottning är väl ett bättre ord kanske, där man kunde vinna Kool Aid saftfärger och ullgarn. Joda, jag ramlade inom hennes sida och klarade faktiskt bli en av dom tre vinnarna… faktiskt…Vad är det som är så pinsamt med det ? Nej. inte är det pinsamt att vinna, men att vinna utan att följa kravet om länken till tävlingen, det är pinsamt det !!! Lovar bot och bättring, detta har jag aldrig glömt förr. ..
Fattar ni, PINSAMT !! Kan jag få lov att skylla på 40 + igen ? Eller små grå som hade tagit middagslur ??DSC_0013
Så, nu sitter jag här och tittar på alla påsar som kom i posten idag. 10 stycken, med namn som Berry Blue, Black Cherry, Lemon – Lime, Strawberry.. Carola var snäll och sände mig vinsten likaväl, så himla fint gjort av dig, så nu hoppas jag att detta inlägget kan böta lite på min glömska.. Återstår då alltså den stora frågan, hur tusan ska man bära sig åt?? hur blandar man detta, med vatten ? ska det fixeras? Är det någon som har erfarenhet med detta ??

Om det är någon fler som undrar hur man gör när man färgar med Kool Aid så har Carola varit så snäll och lagat en liten tutorial som du kan se HÄR

11 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Lyckliga du, som vann allt detta. Låter roligt att färga i så härliga färger och vad gott det kommer att lukta. Du kan väl fråga där du vann, hur man bär sej åt.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Carola sa...

Det är lätt, lätt, lätt som en plätt, plätt, plätt :)

Jag ska lägga in en tutorial i bloggen bums så får du gå dit och kika :)

Kramis

Bodil sa...

Gratulera med super gevinst :)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Grattis og lykke til med farginga. Jeg gleder meg til å se, for dette har jeg ikke greie på :)

Mia stickar sa...

Grattis till vinsten! Inte är väl vår ålder 40+ nåt problem för glömskan inte ..... måste bero på att du har haft huvudet full av viktigheter som ullfibrer och spinning! :) Tur garnvärlden är full av vänliga människor!

fale artut sa...

Jo, entrådigt garn, som du visade nyss, jag tvättar, rullar i en gammal frottéhandduk, hänger det på en finare galge efter att ha dragit den händerna inuti härvan, du vet, rakt ut i sidled.
Sen hänger jag en hopvikt frottehandduk i härvan, som tyngd. Eller en lagom fylld sprayflaska, då får de eventuella korvarna på moppo! Sen torkar det lite fortare, särskilt om man byter handduken efter en stund! Eller kanske rent av bara tar bort den!
Det går ju fint för dig!

elle-melle sa...

Tenk at jeg ikke har oppdaget denne bloggen din før nå!
Men det blir nok ikke siste gang jeg er innom her.
Så spennende med garn og sftfarger - det har jeg aldri sett før. Jeg lurer også på hvordan det gjøres. Om du finner ut av det kan du da være så snill å fortelle?

Lotte sa...

Grattis!
Jag var en av de andra vinnarna och fick också mitt paket idag. Jag blev jätteglad för vinsten. Nu har det ju kommit en beskrivning på hennes sida också hur vi ska göra! ;) Lycka till!

Uttan sa...

Så kul Grattis!
Spännande att få se resultatet.

Hur man gör? -har ingen aning!
Lycka Till!

Kram!

Carola sa...

Åh vad kul att ni alla tycker det är så roligt :)

Anonym sa...

hi.hi.. joda noen ganger er man helt "borte" :o)) gratulerer!! med gevinsten mener jeg :o))

Du, jeg var på strikkecafe forrige fredag, og der satt det to unge jenter med hver sin rokk!! de skal delat i mesterksapet senere denne måneden.. måtte fortelle de om deg og din genuine interesse for dette :o))
håper de tar turen innom her!!

Ha en deilig dag..