söndag 9 maj 2010

Nu är det ström i ledningen igen..

och självklart bestämde jag mig, liksom jag faktiskt misstänkte att jag skulle göra. Mitt favoritsvar är ju just JA !! Jag säger ja, ja, ja, hela tiden. Om det är smart eller inte får framtiden utvisa. En del av oss är visst såna JA människor, hur svårt ska det vara att pressa ur sig ett nej, att det ska vara så himla svårt. Jag tror jag får öva mig lite.. NEJ !! ..  !! .. Det går inte helt ut över läpparna, för..

 Scilla

Nu ska jag en tredagars till Farris badhotell, det låter väl inte så dumt ? Säger gärna JA !! JA !!! JA !!!!!  till det :)

14 kommentarer:

Anonym sa...

DET er slett ikke det dummeste du har svart ja til!! håper du får et herlig opphold!! og husk å slappe av.. ikke tenk på alt du skulle gjort hjemme!!

Kos dæ :)) klem fra mæ

elle-melle sa...

Det ville jeg også sagt JA til! Det høres deilig ut, tre dager fri på hotell, få maten servert og slippe oppvask og den slags:))
Nyt dagene dine til det fulle!!

Mia stickar sa...

Visst ska man säga ja när ett badhotell erbjuds! Ha det jättebra där! Och vilken fin blomma!

LisaMatilda sa...

Otroligt vacker bild på blomman. Ha det skönt på badhotellet!
Kram

Pixi sa...

JAAAA klart du säger ja till det !!Önskar dej världens myspys där o vad skönt det låter !! Må gooooooottt!!=)

Uttan sa...

Ha underbara dagar på badhotellet.
Njut!
Kramar!

Hobbygåsa sa...

Å lære seg til å svare nei innimellom er slettes ikke så dumt Mia, man må ta vare på seg selv. Men her valgte du klokt - JA er jo eneste svaret til 3 dager på hotell. Kos deg masse og lad batteriene!

Ingela sa...

Ha nu så härligt i spat. Absolut ett bra val att säga JA till men det är viktigt att kunna säga NEJ också det är du medveten om dags för nästa steg ... alltså...

Kram Ingela

Lilli sa...

Hejsan! Ja ha det riktigt skönt på din tredagars! Jag var i Skagen 7-9/5 med maken. Det var toppentrevligt :) Relaxa och njut!

Åsa! sa...

Men visst är det mycket lättare och roligare att säga ja! Ha det så skönt nu!

Bestemor Drillo sa...

Nei!! er nok et veldig viktig ord!
Jeg har også vanskeligheter med det, men har måttet lære meg etter hvert! Ja til SPA er i hvertfall et for deg et herlig ja!!
Håper du hadde det flott!! Klemfra bestemor;))

Filimarans Funderingar sa...

Tack tack tack för de fina orden
och omtanken i vår sorg.

Carola sa...

Hej Mia,

Tack för komplimangen på min väska :) Den var urkul att göra. När det gäller linen stitch så har jag ett inlägg lite tidigare denna månad där det också finns en video från YouTube som visar hur man gör.

Här är direktlänk:

http://stickning.info/posts/linen-stitch.aspx

Det är väldigt roligt, och enkelt, att sticka och stickningen ser nästan vävd ut.

Unknown sa...

Hej Mia!
Tänk att det lilla ordet ska vara så svårt att få över läpparna?! Det är besynnerligt! Men med lite, hmmm rätt mkt träning går det lättare och lättare tycker jag själv...:-)

Hoppas du haft några härliga dagar på Farris badhotell.Så ljuvligt det lät när du skrev om det.Säkert ett underbart sätt att relaxa på!

Vilken ljuvlig scilla du fotat!Kristallklar och med en nästan transparent blå färg.Det kan vara så svårt att få blåa färger rätt i exponeringen, men denna är PERFEKT!

Ha nu en underbar helg, och tack för din rara hälsning hos mig!
/Kramar Karin