tisdag 4 maj 2010

Laissez-faire !!

unplugged  Jag gillar inte förändringar, tror jag i varje fall. Inte just nu, varför ska man alltid behöva fatta beslut när man har som minst lust? Jaha, lite ‘unplugged’ från mig idag, men vad gör man när man helst av allt känner för att man vill krypa undan och få lov till att vara lite liten och osynlig en stund, sätta sig under skrivbordet så ingen ser en… Bara vara lite för sig själv en knutteliten stund och få lov till att göra precis ingenting, eller allra helst, precis det man själv har lust till..  DSC_0003Hur ska man kunna satsa, fatta ett beslut, när man inte änns vet om man är här imorgon ? Cogito, ergo sum ! - Nej, det här är inte dagen för grubblerier, orkar faktiskt inte tänka på det just nu, är det inte härligt att man kan utsätta en del saker till imorgon ?  Que Sera, sera .. Idag drar jag ut den där stickkontakten!! I morgen är åter en dag, och solen kommer antagligvis att stå upp liksom den gör alla andra dagar..Tack och lov finns det TV och urdumma, fängslande serier, som Wisteria Lane, och jag har ju några ( många) lappar kvar på min pläd..

 

10 kommentarer:

Birgitta sa...

Vad bra med en liten påminnelse att dra ur kontakten. Det brukar jag göra på sommarhalvåret för man vet aldrig när åskan slår till. Får nog börja med det nu, för datorn verkar vara en känslig sak.
Ha det så gott och kramisar till dej.
Birgitta

Nanne sa...

"Du skal få en dag i morrå, som rein og ubrukt står...." Prøisen hadde skjønt det, vi trenger alle en ny sjanse....
Lykke til med morgen dagen.
Klem....

Anonym sa...

nå har du skjønt det Mia.. og det er lov å si .. jeg vil ikke!!

Dessuten har man godt av det..

klem fra mæ..

Mia stickar sa...

Man skulle haft en liten vrå där inga krav finns bara plädar som har flera lappar ostuckna att njuta av!

Lilli sa...

Oh, jag känner med dig! Så är det bara ibland, att man inte orkar med, inte vill...Men man får faktiskt lov att skjuta upp saker till en annan dag :) Ibland säger min man: "..det kan du göra imorgon, när du inte är så trött.." Det är så skönt att höra att man liksom får tillåtelse till det. Jag älskar min man !!
Hoppas att du känner dig bättre till mods idag! Kram

LisaMatilda sa...

Känner igen dina tankar. En del beslut är så svåra att ta, blir liksom inte av! Kanske för jag egentligen inte vill välja... Då behövs den där tiden för sig själv - att bara rensa huvudet och vara.
Förändringar måste ibland mogna fram...
Kram

Tigris Predikantan sa...

Dra ur kontakter är man inte så van vid ... som när man tar jobbet hem, hem till en familj som säger: Basta!
:)

Hobbygåsa sa...

Nei alle dager er ikke like enkle, og da er det godt man kan velge din løsning - å dra ut kontakten. Gudsjelov blir det som oftest bedre og klarere dagen etter. Ha en fin helg!

promenader på landet sa...

Må så gott i din vrå vännen!! Kram Maria

Hobbygåsa sa...

Åh du kan glede deg, det var vrkelig fint der! Og ja, ikke glem badedrakten. God tur og kos deg!