onsdag 26 maj 2010

Äsch, varför ger jag aldrig bara upp??

 klar till montering

När man känner att det inte blir bra men lika väl bara fortsätter stickningen, vad är det då som är drivkraften, varför fortsätter man sticka flera timmar och kvällar när man redan vet att det inte kommer att bli bra ?

ännu ett ... .. misslyckat prosjekt

Varför är det sån att jag inte kan tänka ut hur det ska se ut först i stället för att ta ting som det kommer och sedan förundrat ruska på huvudet, – vad var det egentligen jag hade tänkt det skulle se ut som ?

ihopsydd

Jaha, då har jag kommit så långt och har sytt ihopp sidorna, väskan har tagit form. Men, inte blev den speciallt vällyckad, vet inte om jag orkar fästa trådarna, sätta i knappen,fodra ? och det borde ju helt ärligt vara en eller annan kant runt det hela..

varför änns göra den färdig..

Men, vad då ? Fastmaskor, langettstygn ? Tror jag slänger den in i ett hörn, nu har jag i varje fall lärt mig hur man stickar dom här linen stitches.. Då vill jag nog säga att Jettes grytlappar blev finare, se här. Är det någon fler som gjort ett försök så hade det varit kul att veta hur det gick :)

 

12 kommentarer:

Anonym sa...

du Mia du Mia!! er det noen trøst at jeg har en krok full av slike prosjekt ?? :)) men skitt.. du er så kreativ med både veving, strikking og hage så et og annet har du lov å 'bomme' på:))

ha en deilig kveld.. og nei, jeg har ikke prøvde dette :))) klem fra mæ

Mimmi Hek sa...

Jag håller fortfarande på med mitt sticke. Sätter in en bild på min blog när jag är färdig.

Filimarans Funderingar sa...

Jag tycker den ser finfin ut tycker inte att du ska slänga in den i hörn för att glömmas bort.

Unknown sa...

Syns den ser fin ut jeg! Er det noe som bare du ser som vi andre ikke ser? :-)

Unknown sa...

Og forresten... Det er ikke grytekluter jeg har laget, det ble de nok for tynne til, men oppvaskkluter - sånne til å tørke bord og benker med. Grytekluter i en lignende men enklere teknikk finner du her: http://www.espen.com/lena/archives/2005/08/gammeldagse_str.html

Mia stickar sa...

Tycker den ser fin ut! Men om inte annat har du ju lärt dig nåt, en helt ny stickteknik!

Pixi sa...

Carola som har stickning.info har precis gjort en väska i linen stitch,(Du hittar henne på min blogglista annars under Rss titel)hon vart jättenöjd med sin,men det är kanske hos henne du såg detta sticksättet..hoppas du får ordning på det ,för det e ju trist om den ska vara i nåt hörn nu när du lagt ner så mycket på den ! kram kram=)

Kajsa sa...

Vad är det för fel? Jag tycker den ser fin ut, som om den vore vävd. Men jag känner igen dig i frågan varför man fortsätter. Min mormorsrutekofta är nästan klar men den har blivit för stor. Så om jag ska kunna använda den måste jag göra den längre. Men mormorsrutor repar man ju inte upp så det är väl bara att bita i det sura äpplet och köpa mer garn...

Lilli sa...

Känner igen mig med att vara självkritisk. Men jag tycker väskan ser fin ut :) Som redan sagts; är det något som vi andra inte kan se på bilden? Ha en fin helg!

Åsa! sa...

Men den ser ju jättefin ut! Envishet är människans bästa drivkraft, så var rädd om den förmågan!

miaring sa...

Lotta ut väskan, vetja´! Lägg gärna några nystan av garnet i väskan, hehe...

Sjömans-Elin sa...

Tror nog att du är lite väl självkritisk, jag tycker väskan är jättefin!