söndag 30 januari 2011

21.a dagen..


Tänk om jag kunde lägga fram bilden av topsen som jag färgade, den längst till höger. När denna gulorange topsen torkade så fick den en underbar fär. Gul, orange, persika, röd och till och med den olivgröna färgen jag så hade hoppats på, svart och gult fungerade faktiskt riktigt bra. Nu undrar jag bara vilken färg jag ska ha på den andra tråden, kunde faktiskt tänka mig att blanda det med gul merino jag har på lager eller kanske grön, eller... Det blir i varjefall mitt söndagsnöje att tänka ut något..

Men himmel och hav så fort en vecka går. Dagarna på jobbet har varit långa och häktiska ( sån som jag egentligen gillar att det är) och gårdagen försvann upp i frösådder, stod långt ut på kvällen med jord och frö, drömmar om kommande trädgårdsäsong. Så har jag stickat en del, en tröja närmar sig slutet.
21.a dagen utan min PC, nu börjar tålamodet nå en övre gräns, hallå Lefdal, var har ni gjort av den ??!!??? Servicen skull ta 2-3 veckor!!!

7 kommentarer:

Mimmi Hek sa...

Förstår att du har svårt att välja bland alla fina garner. Hoppas att du får din dator snart.
Ha en skön söndag.

promenader på landet sa...

Åhh vad jag gillar alla dina fina garner! Ha en skön söndag och hoppas datorn kommer i veckan! Kram Maria

Nanne sa...

Skjønner at du begynner å bli utolmodig nå.... Vanskelig uten pc når man er glad i å blogge.... Neste uke Mia, da kommer'n.. Nydelige farger du har på garnet ditt. Her kan du velge på øverste hylle..

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Härligt att kunna åstadkomma så vackra topsband på egen hand. Kommer säkert att bli väldigt fina garner!

Bestemor Drillo sa...

Ikke få infarkt p.g.a. av en Pc!
Men ergerlig er det!!
Ha en fin ukestart Mia! Pc kommer nok snart!!!!!!!
Klem fra meg!

Birgitta sa...

Hej! Ikväll har jag fållat löparen. Jag tänker åka till Norge och posta den sedan, eftersom det blir mycket billigare så. Jag har en väninna som bor alldeles vid gränsen och då kan jag passa på. Du ska få besked vad det kostar snart. Jag har varit så slö med mitt fållande, men känner att jag måste ta tag i det nu så jag inte får massor sedan.
Vilka fina färger du fått fram när du färgat.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Jorun sa...

Så mye lekkert garn!