söndag 23 januari 2011

Så har det gått nästan två veckor...En liten tröstbild..
Två lååååånga eländiga veckor uten PC'n som har visat mig hur avhängig jag blivit av den. En gammal PC är inte alls lika kul, när texten som man skriver visar sig sådär två minuter efter jag satt punkt. Det begränsar liksom insatsen. Inte är det kul när det tar nästan två minuter när man ska öppna en sida man vill läsa heller. PC tiden har nog begränsat sig lite eller det begränsar sig i varje fall vad man får med sig här i världen.
Sån rent bortsätt från nya gardiner i vardagsrummet ( alltså, julgardinerna var bara tvugna att komma ner från fönstren till slut !!) städning och bullbak, både kanelbullar och kardemummasnurror, så har jag väl inte gjort mycket annat nyttig. Jo, förresten, den sista veckan har jag sått massor av frö och drömmer om kommande trädgårdsäsong..
Och en till...
Spunnet har jag också, idag har jag tvinnat ihop 139 gram / 527,4 m ( 379,5 m/hg - sports) tvåtrådig egenfärgad skottisk ull med den franska bruna. Garnet är tänkt i en poncho som jag sitter och stickar men jag är inte säker på att jag gillar den så den är säkert upprepad långt innan jag får PC och möjligheten till att lägga ut foto av den.. Ärligt talat så är det tråkigt utan foton, bara en massa tjatig text så nu får det vara bra. Sätter mig framför TV'n igen.. Nu vill jag verkligen få tillbaka min lilla Acer !!!

13 kommentarer:

Uttan sa...

Man blir "tossig" utan datorn.....ja i alla fall Jag.
Nya gardiner i vardagsrummet låter roligt.
Å vad Du spinner.....du e duktig.

Önskar Dej en bra start på Veckan!
Kram!

Unknown sa...

Acer bruker i vert fall tre uker på å fikse pcen, om de i det hele tatt klarer det. Byttet merke etter å ha hatt min acer på rep fire ganger, og de fortsatt ikkje hadde klart å fikse den... Fikk ny etter fjerde gangen, men heller ikkje den fungerte skikkelig.

Synes du har fått gjort mye =)

Bente`s Hobbyrom sa...

Er det ikke kjedelig når noe man "må ha" tar så lang tid :0( Men det går nok bra skal du se. Hva kaller dere posepose på svensk he he. Alltid moro å lære en svenske nye ord vet du :0))) Ha en flott uke og lykke til med data`n.

Mia stickar sa...

Jag ska hålla tummarna för dig att du får tillbaka den snart! Och en blogg utan bilder är ju int ekul!

Åsa! sa...

Visst blir man bortskämd med de nya snabba datorerna! Hoppas du snart får tillbaka din acer!

LisaMatilda sa...

Tycker att du verkar ha hunnit med en hel del nyttigheter. Ibland tar datorn lite väl mycket tid i anspråk om den så är långsam eller snabb...

Vackra vårliga bilder!

Brit sa...

Hei!
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Alltid koselig med nye lesere/gjester i bloggen. :)
Nå har jeg lagt deg til i listen over blogger jeg gjerne besøker. Her var det mye fint å lese, og se på. Håper du snart får i gang pc'n igjen, så vi får bilder av det du har spunnet og mere til.

Ingela sa...

Hej på dej!

Visst är det avigt då datorn och annat tekninskt inte fungerar som det ska.Visst är det trevligt med bilder och dina här är jättehärliga. Man blir glad av den soligt gula färgen! Inte så roligt att presentera något utan bilder men jag tror faktiskt mer att det så man själv känner. Texten är också viktig!

Strikkebesta sa...

Hald ut! Forstår omtrent korleis du har det, veit at eg sjølv må ha litt "kvalitetstid" med pc-en min kvar dag:)

Lilla My sa...

Av dator är man helt klart beroende man börjar ju klättra på väggarna om man har sönder den och inte kan kika varje dag vad som händer och sker.
Så du har en del hoyor också :) Jaa sticklingarna har jag problem att lyckas med på vintern, en del klarar sig riktigt bra men såna som man vill ska överleva gör det inte. Kanske beror det på vatten men dom får inte så mycket här heller av den varan men..men..
Trevlig blogg!
Kram Lotta

Bestemor Drillo sa...

Ja er det ikke rart hvor fort vi blir avhengige av ting og tang!
Tenker tilbake da det var et sellsyn å ha radio, men så er jeg gammel også!!
Kos deg med dine frø åog drøm om vår og sommer!
Klem!

... sa...

Hei igjen Mia :) Håper du snart får pc'en tilbake!
Og lykke til videre med spinning og frøsådd.

Birgitta sa...

Förstår att du vill ha tillbaka din dator fräsch nu.
Ska ta mej i kragen och börja fålla på alla löpare som jag har nu.
Kram Birgitta