måndag 3 januari 2011

Underbara måndag, äntligen vardag igen!!

Ja, för hur det än är så är lagom alltid bäst. Nu har jag njutit av god mat i sällskap av familjen i dagarna tio känns det som ( inte minst vid byxlinningen). Jag har ju hunnit med både den norska och svenska sidan dom här dagarna. Nog blir det mycket stillasittande, då kan man ju hinna sticka lite bland annat, mellan matorgierna alltså.. Men nu är det alltså måndag, den första arbetsdagen på det nya året. I dag startade vi upp vårt nya lilla kontor, jag var full av förväntan i morse och kunde inte komma mig fort nog till jobbet, glädjer mig som ett litet barn för att få börja med nya insatser, detta är ju vad jag varit med och planlagt dom sista två månaderna.

Nu när jag satt mig ner framför PC,en idag gick det verkligen upp för mig, jag har ju slutat, sagt upp jobbet jag haft efter 14 år, just för att jobba med detta.  Tänk att jag tordes, vad modig jag var. 2011 blir nog verkligen ett spännande år. Nu ska hjulen smöras, rutiner inarbetas, och det kommer att bli så bra! Det kom självklart ett segerjubel över mina läppar när den första beställningen var utfört – japp! – nu är vi igång!!

230 cm lång blev sjalen. Stickade själva sjalen med stickor 3,5 mm och det grå på ändorna med stickor 3mm ( kunde faktiskt ha använt 2,5 mm också för ett lite tjockare resultat ser jag). Randig är den men annat var väl inte att vänta. Fullt så gul upplever jag den heller inte i verkliga livet, inte sån som bilderna visar iallefall. Nu ligger den där utspänt på golvmattan (himla praktiskt faktiskt) och jag känner jag knappt kan vänta att få prova den när den torkat, den blev ju så lång!! Nu ska spinnrocken få lite omsorg av mig för hur kul det än var att vara tillbaka på jobb så har dagen varit väldig lång, och spinning, det är meditation det. Är jag sen riktigt tuff så törs jag kanske börja sticka av ett annat själv färgat, spunnet garn också, om jag inte somnat innan det då alltså..

9 kommentarer:

promenader på landet sa...

Hej goa Mia! Ett eget företag alltså åhh vad roligt! Lycka till! Kram Maria

promenader på landet sa...

Hej goa Mia! Ett eget företag alltså åhh vad roligt! Lycka till! Kram Maria

Anonym sa...

Så, det var godt å komme igang :)) jeg håper dagene fylles med gode opplevelser og at "butikken" vil gå strålende :)

Godt Nytt År, forresten :) klem fra mæ

Mimmi Hek sa...

Ett eget företag! Så skoj! Vad handlar det om? Du måste berätta.
Förresten Lycka till! vad det nu än är.

Bestemor Drillo sa...

Nå må du fortelle ! Hva går dette ut på! Spennende!
Klem til deg!

Birgitta sa...

Grattis och vad kul det låter. Hoppas vi får veta mer. Som du säkert förstår är vi dina vänner nyfikna av oss.
Kram Birgitta

Margrethe sa...

Gratulerer med din nye jobb! - Og så spennende. Nå må du fortelle oss hva det går ut på. Tror det må være noe kreativt du holder på med. For ditt innlegg bobler av fryd.
Fortell fortell! Og ha et herlig nytt år Mia.

Åsa! sa...

Så roligt att du trivs med ditt nya jobb! Det ska lite mod till att våga hoppa...

... sa...

Så flott skjerfet ble. Virkelig et imponerende stykke arbeid! Og hullmønsteret du strikker i er så fint.

Lykke til i din nye jobb :)