lördag 18 juni 2011

Ja vad ska man säga..

Igår strejkade min mans bil, den som han har tänkt byta ut i flera år, så han parkerade den bara för alltid utanför butiken och köpte ny, men den får vi inte förrän till nästa vecka.

Idag när jag ska köra han till jobbet och mig själv til möte med min bil, blir jag påkörd bakifrån.. Jepp, bilen på verkstad! igen!! Så här står en hyrbil i gårdsplatsen.

Men, för att trösta oss riktigt ikväll, beställde vi en tur till Mallorca. Har nu pengarna först fått kullager under så kan dom väl bara fortsätta rulla. Det är kanske tur att det finns massa ätbart i köksträdgården.

Och, det gick bra med oss, det är väl ändå det viktigaste Smilefjes

8 kommentarer:

berit sa...

skal si uflaksen står i kø.. godt at det gikk bra med deg !! joda.. man trenger litt trøst på en slik dag :)

svansen under her finner sikkert veien opp i sola uansett hvilken vei du stakk den.. blir spennende å se : ))

ha en fin helg.. her nytes sol og varme.. så lenge vi har det : )) klæm

Mia stickar sa...

Jag sitter här också utan bil, min är på verkstaden och sen är det besiktningen det hänger på men jag har ingen hyrbil bara cykeln! Vilken tur ni inte gjorde er illa nacken är ju känslig när man blir påkörd bakifrån! En Mallorcaresa låterju trevligt.....

Lisa sa...

Så skönt att ingen blev skadad! Bilarna må vara, det är livet som är viktigast. Märkligt att det alltid ska hända flera saker på en gång...
Himla kul med Mallorca! Där får ni det gott! Där finns säkert många påfåglar, så du kan väl ta hem ett ägg som jag kan sitta och ruva på ;-)
Ha en härlig lördag!

Birgitta sa...

Det blir väl trevligt med ny bil och din bil går säkert att laga. Det viktigaste var att ni inte gick sönder. Så pengarna har fått vingar hos dej nu då.
Ha det så gott.
KRam Birgitta

Mimmi Hek sa...

Helt klart viktigast att ingen av er skadade sej även om det är förargligt när bilarna pajar.
Kram

Åsa! sa...

Bilar är döda ting, huvudsaken är att ingen gör sig illa!
Hoppas den nya bilen blir till belåtenhet!

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Ja, och det syns så tydligt om man råkar vrida en fläta på fel håll. Men man får utmana sig själv ibland!

Lycka till med grodden, jag ska själv ägna eftermiddagen med att plantera lite nya pelargoner och pelargonsticklingar på balkongen!

Helena sa...

Oj vilken otur med din bil, men det går väl på försäkringen? Bra ni får en ny bil till gubben, det är alltid spännande. Du odlar så mycket gott i trädgården, så mat har ni för ett tag, haha. Knäckebröd är också billigt!