Spenat, underbara blad, försommarens helt bästa delikatess tycker nu jag. Plockade friska och färdigsköljda med lite persilja..
Frästa med tärnad bacon och en massa svartpeppar i panna..
Så lite vitlöksost och creme fraiche.. Med tagliateller, gröna, hur gott som helst
5 kommentarer:
Ser verkligen smarrigt ut. Här plockar vi sallad av olika sorter nu. Det har växt till sej rejält medan vi var i Paris.
Kram
Oj oj oj, så smaskigt! Jag smygdreglar, trots den sena timmen. Du kommer att må som en prinsessa i morgon efter den måltiden!
Lisa
Ser gott ut. Tittade in för att önska dej en skön pingst.
Kram Birgitta
hmm.. det har jeg aldri smakt.. kanskje jeg skulle prøve : ) god pinsehelg ! klæm : )
Åh så gott, och naturligtvis extra gott när det är hemmaskördat!
Skicka en kommentar