söndag 4 mars 2012

Bom igen, men nu var det verkligen nära målet

40 gram/ 196,5 meter ( 490,5 m /hg) färgad tvåtrådig höstull

Det var ju så nära, tänk bara några futtiga meter ifrån målet. Hade mitt spunna garn bara räckt två varv till runt hespet så hade jag varit i mål.. Men, nära skjuter ingen hare. Nu kan jag ju tänka mig att hade jag inte suttit så många timmar i går kväll så hade jag säkert spunnit bara knuttelite tunnare.. Men, nu satt jag alltså i fyra timmar i sträck och det blev nog lite tjockare efter midnatt..

Kromski ‘Niddy noddy’ 180 cm

Efter ett litet råd har jag sänt en beställning efter mera ull från England, World of Woll.co.uk. Nu ska jag för första gången försöka mig på BFL. Om jag sen hade haft lite bättre ordning i sysakerna så hade jag kommit ihåg att jag redan har 3 kg Corriedale som ligger och väntar, men, men, nu har jag beställt lite mer..

Med BFL ska det vara lättare att spinna tunna garner så jag får väl se. Att jag också dagen innan hade beställt mer garn från Ull.no försöker jag tänka mindre på, eller att det snart är vår och handarbetsäsongen går mot slutet..

Jag tror jag måste göra en liten lagerinventering faktiskt…

2 kommentarer:

Mia stickar sa...

Så nesligt då det fattades så lite!

Strikkebesta sa...

Du er kjempedyktig! Min rokk står på loftet og ventar på at eg skal få betre tid til sitte og spinne. Må nok begynne på stadium null igjen etter så lang pause...