måndag 5 mars 2012

Koftan har inte kant eller fotograf..

Ett aldrig så litet försök på foto via badrumspegeln, ganska misslyckat sådant och med klart skvaller om ett spegelglas som behöver putsas.. Har jag precis haft semester? Var det inte då jag skulle ha vårstädning??

Koftan då, av den spunna spelullen är inte färdig, men nästan. Jag har lite kardegarn kvar så jag kan laga knapplister och kanske så det räcker i halsen också men jag är osäker på vad jag ska gör med nederkanterna. Jag tycker inte om resår så det måste vara en kant. Men ska jag spinna ett nytt garn som avviker lite i färg eller ska jag vänta på nästa ullbeställning?

(älskar dom här pinnarna men jag blir väl tvungen att hitta några knappar…)

Eftersom jag inte hittade dom samma färgerna som i tröjan längre hos Spinnvilt så beställde jag gammelrosa från Ull.no, den ska väl kunna passa som kant eller? Det vinröda och kopparfärgade syns ju inte helt skarpt dom heller så jag tror nog det går..

(ha,ha… man ser ju till och med ränderna efter tandkräm eller något liknande nederst på spegeln… skulle nog vilja säga det skvallrar om hur lat jag var i min semester..)

4 kommentarer:

Lisa sa...

När man har semester ska man vila eller roa sig, inte städa toaletter!
Härliga färger på koftan din och varför ska du ha knappar? Kan du inte ha pinnar? Det är snyggt och en annorlunda detalj.
Så mäste jag återkoppla till ditt gurkinlägg, för nu blir jag riktigt orolig. Du håller ju redan på att förvandlas! Det kommer ett skarpt ljus från det ställe där ditt ansikte ska vara! Om du tar bort koftan så lyser säkert hela du!
De är farliga, de där rymdlarna... ;-)

Kram, Lisa

Anna - stickande trädgårdsmästare sa...

Tack:) Som sagt mitt första så tunt, men det tar sååå lång tid att spinna så tunt så det blir nog lite tjockare varianter framöver. Imopnerad över att du spinner garn till en hel kofta. Fint värre!

Mia stickar sa...

Så skönt att se att det är fler än jag som "fuskat" med städningen och ägnat sig åt roligare saker! Gillar färgskiftningarna i din kofta, mjuka och fina!

Mimmi sa...

Semester är väl till för att vila sig på eller? Städningen springer säkert ingenstans.
Kram