måndag 26 mars 2012

Kanariegult

Kanariegula krokusar tittar så långsamt upp hos oss, snön är snart borta så tiden slåss hela tiden med mig när jag kommer hem från jobb, ska jag trädgårdera eller handarbeta.. Det är svårt att hinna med bägge delar..

179.5 m/ 37 gram (484 m/hg) – tvåtrådig höstull

Och därmed var jag färdig med all kamning av höstullen som jag färgade själv, nu är det karding kvar och all den höstullen jag beställde nu sist.. Men jag stjälar självklart tid till utelivet, det har jag ju väntat så allt för länge på..

Men visst är det tidigt iår, våren kommer ju för fullt nästan en månad tidigare än vanligt. Var ska det här sluta? Med årets första grillmiddag på terrassen förståss. Jag och Junior drog av all pressening och packade ut både grill och möbler efter jobb i eftermiddag. Gissa att Senior blev paff!! Och smaken – underbar Smilefjes

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Lustigt, jag har känt för gult det sista, det var länge sedan jag hae gult, men nu känns gult väldigt rätt och dina gula färger är härliga!
Vi satt ute på verandan igår, men visst är det så att man undrar hur det ska sluta....idag var det dock kallare!
Agneta kram

Anonym sa...

jammen det er vel deilig at dere har fått vår tidlig etter alt dittværet i vinter..

regner med du holder på for fullt i hagen nå.. her snør det mattfiller og regner bøtter.. 3 uker til med slikt, har vi også vår ; )

likte jakken under her.. nydelige farger !!

ha en fin uke og nyt våren : ) klæm fra mæ

Emelie sa...

Att äta ute är speciellt. Det är som om maten blir godare på något sätt.
Ja, när trädgårdssäsongen börjar så brukar andra, "innomhussysslor", lätt bli uppskjutna. Men det verkar som att du ändå hinner med både och :)
Ha det fint! :)

Mia stickar sa...

Mysigt! Har ju varit hos dottern och fått känna å våren!

Lisa sa...

Så glad jag blir att våren kommit till dig! Glädjen passar bra till dina gula färger. Det garnet blir man hyperglad av! = D
Här grillades det både fredag och lördag, men kvällarna var kallare så äta fick vi göra inne. Lunchen åt jag ute i alla fall! Vi har haft sommarvärme i två dagar (18 idag) och ikväll var det fantastiskt. Pyssla ute och det var 13-14 grader vid sju, aaahhh...

Vårkram från Lisa (som väntar på skitväder till helgen)

Åsa! sa...

Visst är det skönt att våren kommer tidigt, men också lite skrämmande! Nu ska vi få kallt i helgen, det är kanske trots allt något positivt med det ändå ;)