lördag 22 december 2012

Hjälp!! Jag kör för fort!

För i varje fall går hjulet fort, detta går i racertempo! Efter flera veckor med övertid så tyckte jag att jag hade gjort mig förtjänt av en gåva från tomten, en förjulsgåva blev det. När jag först hade bestämt mig och sänt beställningen var paketet här på två dagar. Det hade jag aldrig trott på i värsta julstriden..

Så medans regeringen meckar med julgran meckar jag med spinnrock. Nu var det inte mycket kvar som skulle meckas til jul och inte var det mycket som skulle skruvas på rocken heller..

Så efter några minuter hade jag kardat lite ull och var tvungen att prövköra den nya, jisses så fort den kör. Två pedaler kör dubbelt så fort som en!

Så nu står bägge ‘kärror’ parkerade i vardagsrummet och skapar lite kaos i julpyntningen..

7 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer med ny rokk =)

Bodil sa...

Gratulerer med ny rokk :) Den har du fortjent. Det er same sort som eg har, og den er enkel å ta i bruk. Lukke til med spinninga :)

Birgitta sa...

Jag vill passa på att önska dej en riktigt GOD JUL.
Kör försiktigt med nya "åket".
Kram Birgitta

Guri sa...

Kom bare innom for å ønske deg god jul!
klem fra meg :)

Lisa sa...

Kör så det ryker Mia! Det var väl en bra julklapp. Jag har i hela mitt vuxna liv hävdat att man ska köpa julklappar/presenter till sig själv. Hmmm, jag har inte fått någon i år (räknar inte resan). Undrar vad jag ska hitta på... ;-)

Julkramar från Lisa

Bibbi sa...

Vad är det för märke på den gamla spinnrocken? Är den inte bra? Jag har länge varit sugen på att skaffa mej en ny spinnrock, men jag kan inte bestämma mej för vilken sort jag ska ha. Det kan ju vara bra att veta vilken sort, som man inte ska ha.

Mia sa...

Hej Bibbi, det är ingen länk till dig men hoppas du kanske läser dette? Oansett, min gamla rock är en Louët S60 och den nya Louët S10. Jag gillar min gamla travare också, nöjd med bägge två. Men den nya har två trampor och jag kan köpa flera spolar till den. Med två trampor får jag bättre fart inbillar jag mig, men den gamla är mig också ack så kär. Men, jag ska erkänna att jag aldrig provat någon annan rock än dessa två.