söndag 12 januari 2014

När man först börjar med något..

När man först börjar med något så gör man färdigt. Vi bytte ju ytterdörr och den blåa färgen passade inte helt med den gröna vi hade i farstun. Så då får man måla. Det är ju ganska enkelt men man ska liksom hitta energin och komma igång. Eftersom jag snart ska byta jobb och inbillar mig att jag inte kommer ha tid till något efter det, så var det bara att leta djupt nere i reserverna och hittade väl till slut lite överskott av energi.

 

Energin behövs ju i varje fall inte användas till städning.. Det nyttar ju lite när hallen ser så här ut. Hatthyllan måste ju också målas, den var tidigare trävit. Skohyllan, eller skobyrån, vet inte helt vad jag ska kalla den, var ju också grön innan så den blev laserad i samma bruna färg som panelen. (skohyllan har jag berättat om HÄR).

Dessutom så har vi ju bytit proppskåp. Nu syns kanske inte det lika bra längre och jag ska få ny strömbrytare och stickkontakt har jag hört. Ny taklampa också faktiskt men den kommer inte förrän i morgon..

Men så, när färgpytsar och målarbyttor först är framme så blev det lister också. För jag skulle ju måla dörrlisterna direkt, hade jag tänkt… på köket och hallen (2010), sovrummet (2012) och badet (2012). Blev det någonsin av? Nu blir det i varje fall! Bättre sent än aldrig, kanske till och med badet nere får vita lister till slut, det är väl sen 2007 eller något sånt…

3 kommentarer:

Mia stickar sa...

Lycka till! Hoppas vårt kök blir klart nån gång!

Anki sa...

Det är jobbigt medan det varar, men skönt när det är gjort :)
Lycka till med nya jobbet!
Kram

Meta sa...
Duktig Mia!
Kram mamma