söndag 5 januari 2014

Nej, inte nu igen…

Jag tror kanske jag räknade lite fel när jag trodde jag hade tillräckligt tretrådigt, gammalt kedjetvinnat garn, tillräckligt till en kofta. Eller är det bara jag som är för snål att använda alla härvor som ligger. Det är nog helst det sista. Nu blir det rött och brunt under men är det något fint då? Som många andra prosjekt innan så får den ligga och vila sig lite, vem vet, kanske den blir färdig kanske inte… kanske repar jag upp igen..just nu spinner jag i varje fall någon gammal brun ull som jag hittade (hittade ingen bra gråton) så får jag väl se vad jag gör..Det ska ju oansett vara ett försök med gamla rester..

Men något måste man ju ha i händerna framför TV’n och då kom fönsterremsen fram. Nu verkar det som den kommer bli färdig. Det var ju riktigt kul att virka igen. Just den här har ju legat under bordet och väntat sen i somras.

Det är ju bra att jag trivs med att virka för det blir det kan det nog mycket av det om en stund …

4 kommentarer:

Meta sa...


hej guman jag tror att det smittar av sig. Visst är det kul att virka? Det blir nog fönster remsor i Norge också. Kram på dig
Mamma

Lisa sa...

Attans att räkna fel! Du har i alla fall en skön inställning; kanske blir det klart - kanske inte...
Fönsterremsan är jättefin! Jag har sparat ditt mönster (från din mormor tror jag det var) och när jag får lust så...

Kram, Lisa

Unknown sa...

Så fin den remsen er. Bra at den ikke ligger under bordet lenger, den skal jo være oppå ☺

Mia stickar sa...

JAg är jättedålig på att sätta ihop färger och får bara ångest av att inte veta om det blir fint eller inte! Jag måste ha färgerna klar ainnan jag börjar! Men du brukar ju lösa det mesta och blir den klar så blir den! (du får väl spinna lite mera tretrådigt!)