fredag 25 september 2009

Mia utmanar Mia !!

Tycker det är lite kul det här, att du , Mia utmanar mig, Mia.

När jag gick på gymnasiet var vi faktiskt 5 tjejer i klassen som kallades för Mia, vi var till och med tvungna att använda Mia Larsson 1 och Mia Larsson 2. Gissa om det kunde skapa problemer :)

Punkt 1-10 om mig kan man hitta HÄR, skriva om sig själv är inte enkelt eller upplyftande…

11.Jag tycker mycket om att vara i köket, laga mat, baka och äta. Jag är ett kakmonster…Köket är för mig husets hjärta. Här kokeluras, omgås vi, intar kaffen, läser tidningen, gjör läxor..

12. Jag är nog ett arbetsjärn, när jag först börjar med något går det undan, och det man inte kan, det lär man sig, men bil och elektrisitet håller jag mig långt undan, det får herrarna i huset fixa.

13.Jag antar att jag kan anses vara social och jag umgås gärna vänner och familj men jag har inte heller problemer med att umgås mig själv, att bara vara hemma är något jag uppskattar mer och mer ju äldre jag blir. Mitt hem är min borg – här trivs jag !

14.Jag är uppvuxen på landet och har fått med mig sunt bondförnuft här i livet. Stadens glam och glamour intresserar mig mindre, jag är inte så upptagen av yttre attributer. Hade som nyårslöfte ett år att jag skulle ha på mig mascara på jobbet varje dag, klarade det faktiskt helt ut i mars..

15. Jag är envis som en gris och tvihåller på min rätt, till motsatsen är bevist ( och ibland, ganska ofta faktiskt, lite längre också..) Jag tror på solidaritet och på de svagas rätt i samhället. Orättvisor och främlingshat gör mig ilsken. Fjäsk och smicker tycker jag inte om, lånade fjädrar kan jag klara mig utan, popularitet till varje pris är inte för mig.

16. Jag är den födda B-människan, jag borde nog egentligen jobba som nattvakt, men som det nu är måste jag stå upp 5 dagar i veckan ( usch) men först uppe och står på benen är jag alltid klar för att ta fatt i livet, varje dag är ju en ny dag i mitt liv, full med nya överraskningar.

17. Jag tycker faktiskt om att städa, det är bara det att det så sällan blir av…

18. Jag har sån tur att jag är sällan sjuk ( törs man säga det i dessa influensatider ??) i varje fall inte så sjuk… tvi, tvi…

19. Jag är för det mesta glad, tycker faktiskt livet är ganska alright och värt att leva.

20. Jag älskar grönt och Bjørg Ninas beskrivning av färgen grönt tycker jag passar bra som en avslutning om mig; glädje och optimist,..” vegetasjonen, vekst, friskhet, stimulering, grøde, liv. OBS for mye grønt kan gi trøtthet og være hemmende på inspirasjonen”.

Tänker faktiskt sända denna utmaningen vidare nu til just Vilt og Vakkert för det tror jag kan bli en spännande lista, tar du utmaningen Bjørg Nina ??

Om livet var bara solsken skulle fort alla blommor vissna !!!!

5 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Morsomt å lese :-) Dette innlegget har nok gått meg hus forbi, hmmm Bloglines jukser visst litt...

Mia stickar sa...

Så kul att läsa alla dessa "hemligheter"!

Åsa! sa...

Så roligt att läsa Mia! Låter som en underbar människa med sunda värderingar!

Meta sa...

Hej gumman !
Du har fått med allt på pricken. det här är du min underbara dotter.
Kram mamma

Jorunn Pedersen sa...

Dette var hyggelig å lese! Artig å få vite litt om hverandre...