torsdag 10 november 2011

Vinröd–en omodern färg??

Attans förargligt, det är det faktiskt, när man köper in en massa garnnystan i blått och grönt och i tillägg tar med vinrött också, kan vara bra att ha tänker man. Så då börjar man till slut, garnet har då inte legat mer än två år, med en poncho. Det låg ju ändå bara där och tog plats i skåpet. Men så upptäcker man plötsligt då nystanet är slut att man bara köpte två nystan vinrött, hur går det an?

Nu har inte Sandnes mer vinröd alpacka, nä hej, vad är det för fel med den färgen? Vinröd blir väl aldrig omodern! Så i stället grabbar man tag i några nystan av denna plommonlila färgen och tänker att här får man improvisera, för upprepning ?? nej! jag som har klarat 30 cm med Brioches stickningen utan att svära en gång. Nu sitter tekniken inne, men kanterna, dom vill jag helst slippa nämna… Skulle önska jag var lika bra på flerfärgspatent som Maria, se här! men man ska ju lära sig krypa innan man går..

6 kommentarer:

Anonym sa...

det var da merkelig.. men kanskje de ikke solgte så mye..

forøvrig ser jeg ingen feil på kantene.. bare så du vet det ! : )

Mia stickar sa...

Inte är vinrrött omodernt! Vägrar tro det, det är en fin färg!

Mimmi Hek sa...

Håller med dej, vinrött är en härlig färg.
Kram

Hilde sa...

Ja, det var snodig. Vinrødt er jo en kjempefin farge.

Flerfargspatent kjenner ikke jeg til, men det ser veldig fint ut, Mia. Jeg er skikkelig imponert over det du viser frem av prosjektet ditt så langt!!

Mia stickar sa...

Föresten, jag har inte sett de där som liknar en trådrulle men panduro har nån grej man kan göra snären eller tuber på beroende på storlek !

Åsa! sa...

Skulle vinrött vara omodernt? Det som är så snyggt!

Önskar dig en lugn o skön helg Mia!