tisdag 15 november 2011

Så himla fort en vecka går..

.. eller åtta dagar då, så länge har jag haft semester. Fick jag gjort något då? Långt ifrån allt jag haft planer om. Idag blev det ett sista krampaktigt möte med symaskin.. gardinerna är sydda. Men långt i från vackert, lampan ska bytas ut, den tror jag är en kvarleva sen åttiotalet… mina stackers orkidéer har inte fått vare sig nya krukor eller jord.. Och väggarna ska byta färg – jag måste bara komma till skott med garderobinköpen först!

Nej, detta är ingen interiörblogg och inte är jag så väldigt interresserad av det heller. Men det blev en ny kudde till slut. Den är faktiskt mera grön en beige men det syns inte så gott. Ett kul lite udda mått; 80x40 cm. Det ska bli en till och egentligen hör dom hemma nere på den gamla kökssoffan..

Dessutom ligger den med baksidan framåt. Jag tyckte den blev riktigt söt sån. I stället för dragkedja blev det några snören och en knapp att knyta runt. Undrar om detta lika väl inte blir framsidan..

Mina orangeröd rutiga kuddar har fått ett linneöverdrag, helt plain. Men jag fick sån lust att göra något med dom här också…

Därför virkade jag bara en liten grej som jag tänkte jag skulle sy på, men nu tänker jag igen…. kanske inte… nej, jag är verkligen inte i inspirationshörnet om dagen… och inte har jag lust att semestern ska vara slut heller, jag har ju precis börjat njuta!

8 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Det ser snygg ut med den virkade "grejen" på. Jag röstar för att du syr dit den!

Lisa sa...

Ja, ledighet tar slut alldeles för fort! Jag tycker att du hunnit med mycket! Både kuddar och gardiner är jättefina. Linne är verkligen snyggt till inredning!
Nu är det läggdags för denna tant. Ska upp okristligt tidigt i morgon för att åka på konferens i två dagar. Nice att få maten serverad och bo på hotell = )

Kramis, Lisa

Snäckskalsdalen. sa...

Det finns alltid lite inredningsprjekt att ta itu med, men lusten måste finnas. Du har i alla fall gjort det väldigt fint, tycker jag! Kuddarna är jättesöta.
Agneta kram

Birgitta sa...

Det är alltid roligt med lite nytt. Fin kudde du sytt. Skönt att ha en veckas semester i grådiset och kunna göra vad man vill.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Hilde sa...

Det ble fint :) Både gardiner og puter er flotte.
Jeg synes den lille heklede pynten var søt, og så kreativt med knapper og snorer.

Ja, tiden går fort, og nå nærmer det seg første søndag i advent allerede!!

Pixi sa...

Det blev visst tjusigt och gillade särsklit din kudde"bakofram"Jääääättesnyggt!Må gott!kram kram =)

Lilli sa...

Tycker dina kuddar är jättefina. Den lilla "grejen" passar fint på kuddfodralet :) Roligt med lite nytt till hemmet. Här blir det sällan något nytt som jag själv har gjort.

Mimmi Hek sa...

Tycker att du ska sätta på den virkade grejen. Det blir snyggt. Visst är det tråkigt att semestern går så fort. Jag hinner hellre aldrig göra allt jag vill.
Kram