lördag 18 februari 2012

Det ska bli skönt med semester..

… när den kommer, men fram tills dess är det bara att bita ihop och ta en dag av gången. Nu är det i varje fall bara sex arbetsdagar kvar så det ska nog gå. Tänk, nästa lördag är jag ledig! Den här veckan har ju varit kurs, Kongsberg ma-on och Oslo to-fr. Då känns det skönt med arbetshelg! Med tanke på att jag stod och målade hela förra helgen så känns det som om det vore flera månader sen jag sist var ledig. Men, med lite positiv inställning ska det nog gå bra. I Oslo blev det tid till lite shopping. Hittade dom här tre paren strumpbyxor. Visst är dom klatschiga. Skulle bara önska mig en annan fasong att stoppa ner i dom. Men jag behöver lite uppmuntring och gröna ben till jobbet måste kännas perfekt.

Hittade en annan lite häftig pryl också. Vitlökspressen fungerar perfekt, det har jag provat ikväll. Så smarta en del är som kommer på något så enkelt och okompliserat. Det enkla är oftast det bästa heter det ju..

På handarbetsfronten går det stilla framåt. Koftan har kommit ner till ärmhålorna. Men, jo då, jag vet det och har väl visst det hela tiden också. Dom här två garnen passar verkligen inte helt ihop.. Spelar ingen roll, jag repar inte! upp en gång till, så det så!

Törs väl nästan inte nämna att sonen krockade med min bil idag… tur det gick bra.

7 kommentarer:

Mimmi Hek sa...

Vilken tur att sonen klarade sig. Bilar går att ersätta men inte söner. Hoppas att du lärde dej många nya nyttiga saker på kurserna.
Kram

Mia stickar sa...

Tur att krocken gick bra! Längtar också efter lite ledighet! Är hemma några timmar efter ett dygn på jobbet. Värsta snöstormen så det gick inte köra hem utan fick sova på jobbet! Nu var det plogat så ikväll får jag nog köra hem och sova!

Guri sa...

Er det ikke herlig å handle litt i mellom!! Selv om jeg velger å tro at jeg ikke er materialistisk er det moro å handle litt :)
Strømpene var tøffe og hvitløkspressen ser jo genial enkel ut! De "gamle" pressene er jo et mareritt å vaske!!

Lisa sa...

Så kul med gröna strumpor! Jag hade tänkt göra en hänsyftning till grönt och grodor, men det kan ju misstolkas = )
Kul med kurs, jag har en dag i Malmö att se fram emot om en vecka. Det är alltid trevligt att få nya intryck och lite miljöombyte. Sedan verkar ju våren ha kommit till Skåne och det känns riktigt bra!
Nu ska jag förbereda inför morgondagen och sedan blir det att somna till någon lämplig film. Midsomer eller Dirty Dancing, det är frågan...

Kram, Lisa

Åsa! sa...

Vilken tur att det gick vägen för sonen!!! Bilar är ändock döda ting!

Anita Tørmoen sa...

Godt at det gikk bra. Nå er det ikke lenge til du har ferdig jakken tenker jeg:)

Snäckskalsdalen. sa...

Gillar dina strumpbyxor! Det är så härligt med färg. Fast det är ett problem med att ha kjol, det blir så många grejer i midjan, först trosor, sen strumpbyor, sen kanske eventuellt underkjol, sen kjol och så kanske ett skärp på den och så en skjorta eller blus nedstoppad - jag har alltid känt mig som en spole, även när jag var tunn som en pinne. Men snyggt är det.

Den där vitlökspressen var ju dessutom vansinnigt snygg! Riktigt läcker!

Agneta kram