onsdag 1 februari 2012

Koftan på Miamodellen..

Nu har den torkat, min kofta alltså, och har varit på hela dagen. Det var skönt att ha den på sig idag för det konferansrummet jag satt i var svinkallt (obs! maten var jättegod..)

Efter som jag la till en maska på vart 12 varv har den liksom fått två längre snibbar och vidden är mer än nog runt mig. Faktiskt så blev den ju ännu större efter tvätt.. Nederdelen av ärmen värmer upp handen utan att vara ivägen, jätteskönt..

Eftersom jag inte hunnit köpa några spännen ännu så använde jag en nål/ träpinne istället. Egentligen gillar jag den väldigt bra men jag tror inte det är smart att använda den för mycket, då sliter jag säkert hål på garnet..

1

Sliter? Sliten? Trött? Se hur man ser ut efter en hel dag med förtroendevaldsinformation.. (tillitsvalgt..) Det blir en stilla kväll tror jag.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Oj oj, det var trötta ögon! Att sitta på möten eller konferenser tar på krafterna, det är då säkert. Jag har inte kollat i spegeln, men jag misstänker att jag ser likadan ut. Det har varit massor av möten och tankeverksamhet denna vecka. Tur att du har en så fin och gosig kofta att mysa in dig i = ) Den ser verkligen mysig ut! Jag som inte har någon sådan kofta, sitter nu med en rutig morgonrock och myser, he he.
Himla kul att få se dig på bild dessutom! Nästa gång får vi kanske se en jättepigg och glad Mia!
Ha en vilsam kväll och tänk på att det snart är helg igen = )

kram, Lisa

Mia stickar sa...

Trött modell i fin kofta! Mys nu i koftan hela kvällen!

Unknown sa...

Flott jakke med flotte detaljer =)

Guri sa...

Jakka di ble en slik skikkelig god-jakke som jeg også kunne tenkt meg!
Håper du hadde en stille kveld i går så du er klar for nye dyster i dag. Ha en fin dag! Klem :)

Marita sa...

Ordentlig fin, ble den - veldig kledelig! Liker fargene godt :)

Bodil sa...

Herleg og flott jakke. Og tenk du har spunne alt garnet til den. Du er såå flink :) Ha ei fin veke :)

Hilde sa...

Superfin jakke! Den ser god ut å ha på, og den satt veldig fint også. Jeg synes det var dekorativt med pinnen (men det er jo leit om den skulle slite hull i garnet).

Et imponerende arbeid, Mia, du er så dyktig!!