måndag 27 februari 2012

Välkommen till Ødegaards!!

Nej, har jag varit med om det här förr, alllldrigg!!! ????!!! 
Ska vi renovera är det alltid det samma också.  Sovrummet... garderobsdörrarna har kommit till butiken ( en vecka senare en avtalat!) men inredningen är inte där, kanske nästa vecka... Typiskt, jag som tycker det passa så bra nu som jag har semester.. Kanske på fredag.. har jag hört den förr?? Jag skulle ju ha haft allting på plats imorgon!
Sängen, jag vi köpte ny säng också, skulle kommit i slutet av förra veckan. Idag är madrasserna där men gaveln är försenad, alltså blir den heller inte levererad innan den tidigast den 9 mars, nästa gång dom får leverans därifrån. HA!!! jag tror det när jag får se det. 
Jag tycker det är för dårligt, här handlar vi dyr (!!!) kvalitet  och inte på IKEA som Herr Ø. menar inte klarar levera och vad händer?? Ingenting... Är det för jag är svensk som jag faktiskt hellre hade handlat där? Där får man ju i varje fall med sig 90% av delarna hem och kan vänta på den sista skåpedörren eller hyllan. Som det är nu väntar jag på rubbel och bit..

3 kommentarer:

Lisa sa...

Vilket skiiit! Morr från mig också! Förstår att du är sur, det är aldrig roligt när saker är försenade och ännu värre om man har ledigt för att göra klart...
Nåväl, det är bara att se positivt på livet. Nu har du en vecka av ledighet som du kan ägna åt annat. Någon trevlig utflykt kanske? Plantskolor och liknande rekommenderas ;-)

En tröstande kram fårn Lisa

Mimmi sa...

Trist när man inte kan fixa enligt planerna. Ni skulle kanske byta leverantörer.
Kram

Anita Tørmoen sa...

Det hadde tross alt vært bedre med de 90 prosentene!